Genvex Energy 1 Pollen filter

DKK 220,00
På lager – Leveringstid 1 dag.
Varenummer:102172
Pollenfilter til dit Genvex Energy 1 ventilationsanlæg. Skulle du eller en i din familie lide af pollenallergi, er dette filter perfekt til jeres anlæg.
Et F7 pollenfilter har en finere filtreringsgrad end et standard G4 filter, hvilket betyder at det filtrerer luften bedre og sørger for at hjemmet bliver fri for skadelige finpartikler og den generende pollen i sommerhalvåret.

Ønsker du sikkerhed for kvaliteten af din friskluft, er F7 filteret løsningen. Med et F7 pollenfilter filtreres finpartikler og pollen fra, så du og din familie får et bedre indeklima.

Filteret monteres på friskluft forsyningen i dit anlæg. Et standard grovfilter monteres på udsugningen, som holder dit anlæg fri for støv og snavs, og sikrer at ventilationsanlægget holder i længere tid.

Hvis du ønsker et endnu bedre indeklima, så anbefaler vi at du benytter vores SafeAir filter, som er i filterklasse F9 og er et af de fineste på markedet. SafeAir filteret filtrerer endnu mindre partikler fra end pollenfilteret.

Vi hos Filterhuset anbefaler at du efterser dine filtre en gang hver tredje måned, for at sikrer at filtrene fungerer optimalt og ikke trænger til at blive udskiftet. På den måde sikrer du dig og din familie et sundt og rent indeklima.