Pollen/kulfilter Genvex GE Energy 1

DKK 508,00
På lager – Leveringstid 1 dag.
Varenummer:103886
Kombineret pollen/kulfilter til dit Genvex Energy 1 ventilationsanlæg.
Dette kombinationsfilter er til dig, der ønsker et sundt og rent indeklima, samt ønsker at fjerne lugtgener fra f.eks. brændeovne, trafik eller grill.

Vores pollenfiltre har en finere filtreringsgrad end vores standard grovfiltre - de opfanger derfor de helt fine partikler - herunder pollen. Derfor anbefales dette filter især til allergikere, da filtret vil fjerne pollen fra luften i boligen og derved fjerne ubehag og røde øjne.

Det aktive kul i vores kombinationsfilter hjælper med at minimere gasserne, der kommer udefra og du kan derved slippe af med lugtgener fra naboen afbrænding eller industri i nærheden.

Filterhusets pollen/kulfilter skal monteres på indsugningssiden i dit ventilationsanlæg - det er her luften udefra bliver suget ind i din bolig og det er derfor også her, at der er behov for et filter med en finere filtreringsgrad. Du kan med fordel montere et standard grovfilter på udsugningen i dit ventilationsanlæg for at holde anlægget fri for støv og snavs.

Vi hos Filterhuset anbefaler at du efter dine filtre én gang hver tredje måned, for at sikrer deres fortsatte effektivitet.

Hvis du har spørgsmål, eller er i tvivl om hvilket filter du skal benytte, kan du altid ringe til Filterhusets kundeservice, vi står klar til at hjælpe.