Genvex ECO 375 Standard filter

Varenummer: 1024307

Støv

Passer til: Genvex ECO 375  

check

  • brightness_1På lager
  • local_shipping1 dags levering

149,00 DKK

Specifikationer

Bredde (mm)226
Højde (mm)248
Dybde (mm)48
Filter klasseG4 - ISO 16890 EMP10 >75%
Filter typeZ-LINE
Ramme materialePLAST
Anbefalet levetid3 MONTHS

Beskrivelse

Standard grovfilter til Genvex ECO 375 anlæg. Med Genvex ECO 375 standard grovfilter får du et stabilt filter, da det består af en hård plastramme som omkranser et G4 plisseret materiale. Når du vælger dette filter får du et filter i grovfilterklassen og har derfor den mindste filtreringsgrad.

Filtret opfanger grove partikler og støv som kan være med til at gøre din luftkvalitet dårlig for dig og din familie. Dette filter kan sikre dig størst mulig filterareal, da plast rammen er tæt ved anlægsfladen mod siderne i dit anlæg. Da et filter udsættes for høj luftfugtighed og store temperatursvingninger, er det vigtigt at benytte et filter med en hård ramme som kan sikre vand og er formstabilt under filterets levetid.

Vores filtre er designet så man kan reducere sit energiforbrug og driftsomkostning på anlægget, ved hjælp af filtrets struktur som giver en stor støv akkumulering og filter arealet. Vi anbefaler at du skifter dit filter en gang hver 3. måned så du opnår den helt optimale evne af filtret. Hvis du ønsker et godt indeklima i dit hjem for dig og din familie, tilråder vi at du også efterser dit ventilationsanlæg hver 3. måned.

Er du eller dine omgivelser plaget af allergi kan du med fordel skifte til et pollenfilter som kan opfange små pollenpartikler samt skadelige finpartikler. Du vil med et pollenfilter fjerne eventuelle allergener og mindske pollen i din bolig. Ved en kombination af et pollenfilter og et almindelig standard filter, kan du opnå høj filtreringsgrad.

Et pollenfilter i samme størrelse passer direkte i de fleste ventilationsanlæg uden brug af tilpasninger og reguleringer af dit anlæg. Hos Filterhuset står vi altid klar til at rådgive til din filterløsning, så du får det helt optimale indeklima for dig og dine omgivelser. Skulle du have eventuelle spørgsmål for udfordringen med allergener eller lugtgener i dit hjem kan filterhuset guide dig med professionel kendskab og viden til din filter løsning.

Passer også til dit anlæg

Genvex ECO 375 Standard filter

Varenummer: 1024307

149,00 DKK


keyboard_arrow_up