Genvex ECO 375 Pollen filter

Varenummer: 1024393

StøvPollen

Passer til: Genvex ECO 375  

check

  • brightness_1På lager
  • local_shipping1 dags levering

199,00 DKK

Specifikationer

Bredde (mm)226
Højde (mm)248
Dybde (mm)48
Filter klasseF7 - ISO 16890 EPM 1 >50%
Filter typeVEX MINI-PLEAT
Ramme materialePLAST
Anbefalet levetid6 MONTHS

Beskrivelse

Pollenfilter til dit Genvex ECO 375 ventilationsanlæg. Vores pollenfilter er i klassen F7 og er derfor vores næstfineste partikelfilter. Dette filter er især anvendelig til dig, der ønsker et sundt og rent indeklima i din bolig, samt til husstande hvor der bor en allergiker.

Dette filter - som navnet fortæller - kan filtrere de helt fine pollen partikler fra, så boligen bliver et sted uden næse der løber og kløende øjne. Du skal montere dit pollenfilter på indsugningen siden i dit ventilationsanlæg. Det er herfra det friske luft udefra bliver suget ind i boligen og det er også herfra vi ønsker at filtrere skadelige partikler fra.

På udsugningen skal du ikke montere et pollenfilter, da dette lugt kommer fra boligen og allerede er blevet filteret og denne luft bliver sendt ud fra boligen. Her skal du blot montere et standard grovfilter, som sørge for at holde ventilationsanlægget fri for støv og snavs. Selvom dit anlæg har et grovfilter monteret fra producentens side, kan du sagtens montere et pollenfilter i dit anlæg.

Alle vores filtre er lavet, så de passer med præcise mål til netop dit Genvex ECO 375 anlæg. Filterhuset anbefaler altid, at du vælger en fin filter, så du får et sundt og rent indeklima.

Passer også til dit anlæg

Genvex ECO 375 Pollen filter

Varenummer: 1024393

199,00 DKK


keyboard_arrow_up