Genvex ECO 375, F7/Kul (Carbon)

Varenummer: 1024769

StøvPollenLugt

Passer til: Genvex ECO 375  

check

  • brightness_1På lager
  • local_shipping5 dags levering

399,00 DKK

Specifikationer

Bredde (mm)226
Højde (mm)248
Dybde (mm)48
Filter klasseF7 - ISO 16890 EPM 1 >50%
Filter typeKULFILTER
Ramme materialePLAST

Beskrivelse

Pollen/kulfilter til Genvex ECO 375 ventilationsanlæg. Dette kombinationsfilter er til dig, der ønsker et sundt og rent indeklima, samt ønsker at fjerne lugtgener fra f.eks. brændeovne, trafik eller grill.

Vores pollenfiltre har en finere filtreringsgrad end vores standard grovfiltre - de opfanger derfor de helt fine partikler - herunder pollen. Derfor anbefales dette filter især til allergikere, da filtret vil fjerne pollen fra luften i boligen og derved fjerne ubehag og røde øjne.

Det aktive kul i vores kombinationsfilter hjælper med at minimere gasserne, der kommer udefra og du kan derved slippe af med lugtgener fra naboen afbrænding eller industri i nærheden.

Filterhusets pollen/kulfilter skal monteres på indsugningssiden i dit ventilationsanlæg - det er her luften udefra bliver suget ind i din bolig og det er derfor også her, at der er behov for et filter med en finere filtreringsgrad.

Du kan med fordel montere et standard grovfilter på udsugningen i dit ventilationsanlæg for at holde anlægget fri for støv og snavs.

Passer også til dit anlæg

Genvex ECO 375, F7/Kul (Carbon)

Varenummer: 1024769

399,00 DKK


keyboard_arrow_up