Genvex Combi 99 XL Pollen filter

DKK 210,00
På lager
Varenummer:1020364
F7 Pollenfilter der passer til dit Genvex Combi 99 XL ventilationsanlæg.
Med et pollenfilter får du en finere filtreringsgrad end et standard grovfilter, derfor opfanger dette filter også de fine pollen partikler uden at det påvirker luftgennemstrømningen i dit ventilationsanlæg.

Dette filter anvendes, hvis du ønsker at have en ekstra høj filtreringsgrad, så du får et sundt, rent og pollenfrit indeklima og samtidig fjerne væsentlig mere end det synlige støv fra luften.
Filteret monteres på indsugningssiden og der anvendes et standard grovfilter til udsugningen/recirkulationen. Du kan med fordel placere et grovfilter løst foran pollenfilteret, hvilket for det til at holde længere.

Skulle du være i tvivl om hvilket filter du bør benytte, eller har du andre spørgsmål, er du altid velkommen til at kontakte Filterhuset kundeservice/u>.

Filterhuset og Genvex anbefaler at du efterser dine filtre en gang hver tredje måned, for at sikrer deres effektivitet, og sikrer at filtrene ikke trænger til en udskiftning. Ved regelmæssigt filterskift, sikrer du bedst din familie et sundt indeklima.