Genvex Combi 99 XL Standard filter

Varenummer: 1020365

Støv

Passer til: Genvex Combi 99XL

check

  • brightness_1På lager
  • local_shipping14-21 dages levering

158,75 DKK

Specifikationer

Bredde (mm)250
Højde (mm)465
Dybde (mm)25
Filter klasseG4 - ISO 16890 EMP10 >75%
Filter typeZ-LINE
Ramme materialePLAST
Anbefalet levetid3 MONTHS

Beskrivelse

Standard grovfilter til Genvex Combi 99 XL ventilationsanlæg. Vores grovfilter er i filterklassen G4, hvilket betyder at det er vores fineste grovfilter. Det betyder, at dette filter egner sig godt til en grov filtrering eller som forfilter for et finere filter.

Et grovfilter vil holde dit anlæg fri for støv og større snavs. Filtrets unikke opbygning af plisseret filtermedie i en stabil plastikramme, sikrer størst muligt filterareal i en ramme, der har en tæt anlægsflade mod siderne i dit anlæg. Et stort filterareal sikrer optimal levetid for dit filter.

Vores filtre er designet til at reducere energiforbruget til driften af dit anlæg, samtidig med at filtrets struktur giver en stor støv akkumulering og deraf følgende længere levetid for dit filter. Bemærk: Er du allergiker kan du med fordel skifte til et pollenfilter på indgangssiden og derved minimere generne af pollen i din bolig.

Et pollenfilter passer direkte i de fleste anlæg uden behov for tilpasninger eller indregulering af anlægget. Vi anbefaler at du efterser dine filtre en gang hver tredje måned, og også skifter dine grovfilter ca. hver tredje måned, for at sikre den største effektivitet

Passer også til dit anlæg

Genvex Combi 99 XL Standard filter

Varenummer: 1020365

158,75 DKK


keyboard_arrow_up