Genvex Combi 185 GL Pollen filter

DKK 159,00
På lager – Leveringstid 1 dag.
Varenummer:102184
Dette pollenfilter passer i dig Genvex Combi 185 ventilationsanlæg. Et pollenfilter er velegnet hvis du eller en i din familie skulle lide af pollenallergi. Filteret har en langt finere filtrering end vores standard G4 filtre, og kan dermed sikrer dig et sundt og rent indeklima.

Pollenfilteret er i filtreringsklasse F7 hvilket betyder at det fjerner størstedelen af de skadelige partikler der skulle trænge ind i dit hjem. Du monterer pollenfilteret i friskluftforsyningen og et standard G4 filter i udsugningen. Du kan med fordel placere et standard filter ovenpå dit pollenfilter, for at sikrer en længere levetid på filteret, og dermed lavere serviceomkostninger til filtre.

Vi hos Filterhuset anbefaler at du efterser dine filtre en gang hver tredje måned, for at sikrer deres fortsatte effektivitet til rensning af luften i dit hjem.
Standardfiltre skal skiftes omtrent hver tredje måned, hvor pollenfilteret har en levetid på et halvt til et helt år, alt efter koncentrationen af skadelige partikler omkring  din bolig.