Genvex GE Premium 2 SafeAir

DKK 349,00
På lager – Leveringstid 1 dag.
Varenummer:1025272
Vores SafeAir filter til dit Genvex GE Premium 2 ventilationsanlæg, er til dig der ønsker at have et sundt indeklima i hjemmet. SafeAir er det fineste finfilter, der filtrerer endnu flere sundhedsskadelige partikler fra end de resterende filtre på markedet.

Filteret er udviklet til at filtrere flere skadelige finpartikler fra end vores almindelige pollenfilter. Det kan derfor anbefales at bruge, hvis en i husstanden lider af allergi eller hvis din bolig er placeret i nærheden af trafikeret vej, eller brændeovne på vejen. SafeAir filteret fjerner nemlig størstedelen af den udefrakommende partikelforurening og giver dermed dig og din familie et sundt og godt indeklima.

Med et SafeAir filter kan du fjerne op til 63% af de skadelige partikler der kommer udefra, sat op mod de kun 10% et standardfilter kan fjerne.
Filteret monteres i indsugningssiden af anlægget hvorpå et standardfilter monteres i udsugningen/recirkulationen for at sikrer at anlægget holder sig fri for snavs og støv.

Vi anbefaler at du efterser dit anlæg og filtre en gang hver tredje måned, for at sikre deres fortsatte effektivitet. Standardfiltre bør skiftes hver tredje måned, hvor et filter som SafeAir kan have en levetid på op til 12 måneder.