Genvex GE Energy 2 SafeAir

DKK 349,00
På lager – Leveringstid 1 dag.
Varenummer:1025196
SafeAir filter til dit Genvex GE Energy 2 ventilationsanlæg.
SafeAir, vores fineste finfilter, filtrer endnu flere skadelige fin- og mikropartikler fra end standard- og pollenfiltre. Ved at anvende et SafeAir filter sikrer du, at indeklima i din bolig er fri for skadelige partikler. Med et SafeAir filter kan du fjerne 63% af de skadelige partikler fra udefrakommende forureningskilder. Til sammenligning vil et standard grovfilter kun fjerne ca. 10% af de skadelige partikler.

Vi opholder os indendørs over 80% af tiden, og størstedelen af tiden i eget hjem. Når du vælger et SafeAir filter, opnår du helt enkelt en bedre og sikrere filtrering af din friskluftforsyning.  Et SafeAir filter fjerner størstedelen af den udefrakommende partikelforureningen og giver dermed dig og din familie et sundt og godt indeklima.

Vi anbefaler især, at benytte SafeAir hvis boligen er placeret tæt på en trafikeret vej, brændeovne eller hvis en i husstanden lider af allergi.

Filterhuset anbefaler at du efterser dine filtre en gang hver tredje måned, for at sikrer at filtrene ikke skal skiftes. Standard filteret i dit anlæg skal skiftes oftere end dit SafeAir filter.