Genvex GE Energy 2 SafeAir (Lille udgave)

DKK 289,00
På lager – Leveringstid 1 dag.
Varenummer:1025278
Dette SafeAir filter passer til Genvex GE Energy 2 anlæg. ( OBS: 25 mm tykt )

SafeAir, vores fineste finfilter,  filtrere endnu flere skadelige fin- og mikropartikler fra end standard og pollenfiltre. Ved at anvende et SafeAir filter sikrer du, at indeklima i din bolig er fri for skadelige partikler.

SafeAir filtret fjerner effektivt finpartikler fra forureningskilder som brændeovne, trafik, udstødningsgasser og industriel forurening. Bor du i nærheden af disse, anbefaler vi at du overvejer om et SafeAir filter. Med SafeAir vil du kunne give din familie og dig selv større tryghed og renere luft.

Filteret monteres i indsugningssiden af dit anlæg, og et standard G4 filter monteres i udsugningen for at sikrer dit anlæg frit for snavs og støv.
Vi anbefaler at du efterser dine filtre en gang hver tredje måned, da standardfiltre som udgangspunkt, skal skiftes hver tredje måned. Et SafeAir filter kan holde i op til et år, alt efter omgivelserne omkring din bolig. Hvis du ønsker at dit SafeAir filter skal have en længere levetid, kan du med fordel placere et standardfilter ovenpå.