Uni 4 Filtersæt

Varenummer: 1026329

StøvPollen

Passer til: Flexit & Øland Uni 4 

check

  • brightness_1På lager
  • local_shipping1 dags levering

425,00 DKK

Specifikationer

Bredde (mm)207
Højde (mm)459
Dybde (mm)31
Filter klasseF7 - ISO 16890 EPM 1 >50%
Filter typePOLLEN SÆT
Ramme materialePAP
Anbefalet levetid6 MONTHS

Beskrivelse

Filtersæt der passer i dit Flexit Uni 4 ventilationsanlæg. Sættet indeholder to stk. pollenfilter som begge er i dimensionerne: 207x459x31 mm. Begge filtre passer i både indsugning og udsugning, og du kan derfor foretage et fuldt filterskift i dit ventilationsanlæg med dette filtersæt.

Et F7 pollenfilter er i filterklassen inden for finfiltrering, og kan dermed fjerne mange af de skadelige partikler der er at finde i luften. Vi kan især anbefale brugen af pollenfilter, hvis du eller en i familien skulle lide af pollenallergi, da det fjerner partikler så små som pollenpartikler, og kan dermed mindske gener ved allergien.

Det er især i sommerperioden der er en stor mængde af pollenpartikler i luften. Det er dog vigtigt at pointere at der stadig findes mange andre skadelige partikler i luften i vinterperioderne, som pollenfilteret også filtrerer fra, og dermed sikrer dig et sundt og rent indeklima i alle årstider.

Vi hos Filterhuset anbefaler at du efterser dine filtre én gang hver trejde måned, for at være sikker på at filtrene ikke trænger til at blive udskiftet, og dermed sikrer at anlægget fungerer mest effektivt. Du bør let kunne se om dine filtre trænger til at blive udskiftet, da de ville være beskidte og fyldt med støv, især i udsugningen. Et filtersæt som dette bør skiftes omkring hver 6 måned, for at få den bedste filtrering af din bolig

Passer også til dit anlæg

Uni 4 Filtersæt

Varenummer: 1026329

425,00 DKK


keyboard_arrow_up