Flexit Nordic S 3 Standardfilter

Varenummer: 1026934

Støv

Passer til: Flexit Nordic S2/S3 

check

  • brightness_1På lager
  • local_shipping5-10 dages levering

245,25 DKK

-+

Specifikationer

Bredde (mm)166
Højde (mm)275
Dybde (mm)48
Filter klasseM5 - ISO EPM 2,5 >40%
Filter typePANEL
Ramme materialePLAST
Anbefalet levetid3 MONTHS

Beskrivelse

Standardfilter der passer til dit Flexit Nordic S2/S3 ventilationsanlæg. Du skal benytte to stk. filtre til at foretage et fuldt filterskift i dit ventilationsanlæg, som sælges separat.

Dette standardfilter er i filterklasse M5, hvilket er en klasse mellem standardfilter og finfilter, hvilket betyder at det fjerner både støv og snavs, men kan også fjerne nogle af de større skadelige partikler der er at finde i luften udefra. Du kan benytte dette filter til filtrering i både indsugning og udsugning.

Vi anbefaler dog at du benytter dig af et pollenfilter i indsugningen, hvis du eller en i din familie skulle lide af pollenallergi, eller hvis du ønsker at fjerne små skadelige partikler fra dit indeklima, som et standardfilter ikke kan filtrere fra. Både Flexit og vi hos Filterhuset anbefaler at du efterser dine filtre én gang hver tredje måned, for at sikre at filtrene ikke er tilstoppede, og dermed ikke filtrerer bedst muligt.

Et standardfilter bør blive skiftet hver tredje måned, hvor et filter med finere filtrering har en levetid på 6. måneder, alt efter omgivelserne omkring din bolig. Du kan let se om dine filtre trænger til at blive skiftet, da de som oftest vil være tildækket af både støv og snavs.

Passer også til dit anlæg

Flexit Nordic S 3 Standardfilter

Varenummer: 1026934

245,25 DKK

-+

keyboard_arrow_up
menu