Flexit Altech 250 R EC Pollen filter

Varenummer: 102178

StøvPollen

Passer til: Flexit & Øland Altech 250R EC 

check

OBS! Dette er et enkelt stk. filter - du skal bruge to filtre til et filterskift - husk at købe to filtre til et fuldt filterskift.

  • brightness_1På lager
  • local_shipping5-10 dages levering

295,00 DKK

-+

Specifikationer

Bredde (mm)240
Højde (mm)450
Dybde (mm)48
Filter klasseF7 - ISO 16890 EPM 1 >50%
Filter typeVEX MINI-PLEAT
Ramme materialePLAST
Anbefalet levetid6 MONTHS

Beskrivelse

Pollenfilter til dit Flexit Altech 250R EC. Et pollenfilter har en finere filtreringsgrad end et standard filter. Derfor opfanger dette filter også de fine pollenpartikler. Dette filter anvendes, hvis du ønsker at have en ekstra høj filtreringsgrad, så du får et pollenfrit indeklima.

Pollenfilter monteres altid på indsugningssiden til friskluft. Der anvendes standard filter til udsugning/recirkulation. Derfor består et pollenfilter sæt af et standard M5 filter og et F7 filter. De fleste anlæg er leveret med standard G4 eller M5 filtre fra producenten, men der kan også anvendes pollenfilter. Enkelte modeller dog undtaget. Er du i tvivl kan du altid kontakte Filterhuset for råd og vejledning.

Et Pollenfilter som dette bør udskiftes omkring hver 6. måned - vi anbefaler dog at du efterser dine filtre jævnligt, da levetiden på filtrene afhænger af omgivelserne omkring din bolig. 

Passer også til dit anlæg

Flexit Altech 250 R EC Pollen filter

Varenummer: 102178

295,00 DKK

-+

keyboard_arrow_up
menu