Filtersæt til Systemair VTR300

DKK 498,00
Varenummer:1026373
Dette pollenfiltersæt passer til dit Systemair VTR 300 ventilationsanlæg. Sættet indeholder to stk. filtre. Et F7 posefilter til indsugningen i dimensionerne: 138x389x485 mm med 1 pose, samt et G4 posefilter til i udsugningen i dimensionerne: 133x389x285 mm med 1 pose.
Med dette filtersæt kan du foretage et fuldt filterskift i dit ventilationsanlæg.

Pollenfilteret er i filterklassen inden for finfiltrering, hvilket betyder at det fjerner størstedelen af de små skadelige partikler der kommer ind i din bolig udefra. Filteret skal monteres i indsugningen, da det er her der bliver filtreret i luften der kommer ind i din bolig. Vi kan især anbefale at du benytter et pollenfiltersæt, hvis du eller en i familien lider af pollenallergi, da det kan mindske nogle af generne ved allergien. Man kommer nemlig ikke i kontakt med lige så mange partikler inden for, hvis et sådant filter er monteret.
Standardfilteret skal sidde i for at holde ventilationsanlægget fri for støv og snavs og dermed sikre god drift af dit anlæg.

Dette filtersæt er en af de bedste kombinationer at have siddende i dit ventilationsanlæg, på alle tidspunkter. Hvis du bare husker at udskiftet sættet jævnligt.

Vi anbefaler at du efterser dine filtre én gang hver tredje måned, for at sikrer den fortsatte drift af ventilationsanlægget, samt at ingen af dine filtre trænger til at blive udskiftet. Et sæt som dette bør blive udskiftet omkring hver 6 måned, alt efter omgivelserne omkring din bolig. Ved at efterse filtrene jævnligt samt regelmæssig udskiftning, sikrer du et sundt og rent indeklima for dig og din familie.