Find filter

For at sikre optimal ventilation skal filtret med jævne mellemrum skiftes. Her på siden finder du nemt og enkelt dét filter, der passer til dit ventilationsanlæg. Sørg for jævnligt at tjekke, om filtret er i god stand, eller om det er beskidt eller slidt og derfor bør skiftes.

Sådan finder du det rigtige filter

For at finde det rigtige filter til dit anlæg, skal du klikke på producenten herunder. Producenten står typisk let tilgængeligt på anlægget. Er anlægget produceret af Nilan, vælger du Nilan i menuen nedenfor. Derefter vælger du henholdsvis model og type.

Efterfølgende kan du se de filtre, der passer til præcis dit anlæg. Mål og standard på vores filtre lever hos os altid op til producentens forskrifter. Er du i tvivl om, hvilket filter, du skal bruge, kan du måle dit gamle filter eller kontakte vores kundeservice, der altid sidder klar til at hjælpe.

Hvor tit skal jeg udskifte filtret?

Hvor tit, filtret skal udskiftes, afhænger af dit anlæg. Producenterne har forskellige retningslinjer, som du bør følge. Danfoss anbefaler eksempelvis at udskifte filtre en til to gange årligt, mens Nilan anbefaler, at du efterser dine filtre hver 3. måned. For at sikre et sundt indeklima, der er fri for uønskede partikler, bør du holde dig til producentens anbefalinger.

Områdeplacering og vejr kan have betydning for filtrets levetid, og det er derfor en god idé løbende at efterse filtret for at sikre, at standen er i orden.

Bestil online og spar penge

Uanset din type af boligventilation kan du hos Filterhuset købe filtre til fordelagtige priser. Det skyldes, at Filterhuset er et online lagersalg, der sælger filtre til private direkte fra producenten. Vores filtre er produceret af danske Danfilter, der producerer kvalitetsfiltre til alle anlæg og producenter inden for boligventilation. Du har også mulighed for at købe filtre i metermål og selv klippe dem til i en passende størrelse ved brug af dine gamle filtre som skabelon.
Om Filterhuset

Filterhusets er Danmarks førende specialist i Boligventilation. Vores filtre er som minimum altid af samme kvalitet som anlægsproducenternes original filter. Alle filtre overholder EU standard EN779:2012.

Filterhuset er din garanti for professionel Dansk kvalitet og service.
Vi producere filtre til alle mærker og modeller.

KUNDESERVICE

Åbningstid:
Mandag - torsdag kl. 8-15.
Fredag kl. 8-14.

10% RABAT v. køb for kr. 800,-

KONTAKT

+45 6913 2266
info@filterhuset.dk


Filterhuset.dk   /   Farum Gydevej 75   /   3520 Farum