Pollen/Kulfilter Genvex Combi 99 XL

DKK 459,00
På lager – Leveringstid 1 dag.
Varenummer:1024575
Pollen/kulfilter til dit Genvex Combi 99 XL ventilationsanlæg. Dette filter kombinerer F7 pollenfilterets fine filtreringsevne med kulfilterets evne til at fjerne lugtgener.

Pollenfilteret er til dig, der ønsker et sundere og renere indeklima for dig og din familie. Pollenfilteret filtrerer flere skadelige partikler fra end vores standard grovfilter. Derfor anbefaler vi især et pollenfilter, hvis du eller en i husstanden lider af allergi. Hvis jeres bolig samtidig er beliggende i nærheden af udefrakommende lugtgener, kan du både sikrer dit hjem er fri for skadelige partikler og uønsket lugt med dette kombinerede pollen/kulfilter. Det aktive kul i filtret, kan fjerne lugtgener hvis du skulle bo i nærheden af f.eks. industri, brændeovne eller trafikeret vej.
Dette filter er optimalt til at forbedre dit indeklima og samtidig holde luften fri for lugtgener.

Det aktive kul i filtret vil med tiden aftage og vi anbefaler derfor at du skifter dit pollen(kulfilter to til tre gange om året, for at opleve den fulde effekt hele året rundt. Levetiden på dit kulfilter afhænger af koncentrationen af de lugtstoffer, som luften omkring din bolig indeholder.