Pollen/Kulfilter Genvex GE Energy 2

DKK 499,00
På lager – Leveringstid 1 dag.
Varenummer:1024582
Dette kombinerede pollen/kulfilter passer til både Genvex GE Energy 2 & GE 590 ventilationsanlæg.
Filteret er til dig der oplever gener, ved at bo ved siden af folk der har f.eks. brændeovn. Vi anbefaler at du anvender et kulfilter i dit anlæg, for at undgå at uønsket lugt trænger ind i din bolig. Dette pollen/kulfilter filtrerer både skadelige finpartikler fra samtidig med at den minimere eller helt fjerner lugtgener.

Dette filter passer godt til dig, der ønsker at have et sundt og rent indeklima til dig og din familie, men er dybt generet af lugtgener fra udefrakommende forureningskilder som f.eks. brændeovne, industri eller trafikerede veje. Hvis du ikke oplever lugtgener bør du blot anvende vores helt almindelige pollenfilter uden aktivt kul, eller det endnu finere SafeAir filter der er det filter på markedet der fjerner den største procentdel af finpartikler.

Filteret monteres på indsugsningssiden og et standard G4 filter monteres i udsugningen, for at holde anlægget frit for støv og snavs.

Det aktive kul i filtret vil med tiden aftage, og vi anbefaler derfor at du skifter dit pollen/kulfilter mellem 1 til 3 gange om året, for at opleve den fulde effekt hele året. Levetiden på dit kulfilter afhænger af koncentrationen af de lugtstoffer som er i luften omkring din bolig.