Pollen/Kulfilter Nilan VPL 15 EC

DKK 598,00
På lager – Leveringstid 1 dag.
Varenummer:1020492
Dette pollen/kulfilter passer til dit Nilan VPL 15EC ventilationsanlæg.

Lider du af gener fra naboens brændeovne? Så anbefaler vi, at du anvender et kulfilter i dit anlæg, som fjerner uønsket lugt i at trænge ind i boligen. Dette pollen/kulfilter filtrerer både skadelige finpartikler fra samtidig med at den minimerer lugtgener.

Dette filter passer til dig, der ønsker et sundere og renere indeklima for dig og din familie, men er generet af lugtgener. Oplever du ikke lugtgener bør du anvende et almindeligt pollenfilter uden aktivt kul.

Det aktive kul i filtret vil med tiden aftage og vi anbefaler derfor, at du skifter dit pollen/kulfilter to til tre gange om året, for at opleve den fulde effekt hele året. Levetiden på dit kulfilter afhænger af koncentrationen af de gasser, som luften omkring din bolig indeholder.

Filteret er lavet i en solid plastik ramme, der ikke bliver påvirket/ødelagt i den fugtige luft der bliver suget ind i anlægget og derfor kan du uden problemer trække filteret ud og kontrollere at om det trænger til at blive skiftet og sætte det tilbage i anlægget hvis det kan bruges lidt endnu.

Filterhuset anbefaler at du tjekker dine filtre hver tredje måned for at sikre, at dine filtre virker optimalt.