Exhausto VEX 35 DV Std filter

Varenummer: 1024447

Støv

Passer til: Exhausto VEX 35 DV 

check

  • brightness_1På lager
  • local_shipping1-3 dages levering

179,00 DKK

-+

Specifikationer

Bredde (mm)175
Højde (mm)435
Dybde (mm)25
Filter klasseG4 - ISO 16890 EMP10 >75%
Filter typeZ-LINE
Ramme materialePLAST
Anbefalet levetid6 MONTHS

Beskrivelse

Standard filter til Exhausto VEX 35 DV ventilationsanlæg. Alle vores filtre er produceret i henhold til Exhaustos specifikationer og den gældende EU standard. 

Vi har vores egen produktion og eget lager i Farum, hvorfor du altid kan være sikker på, at det Exhausto VEX 35 DV filter du modtager fra Filterhuset er af høj kvalitet og passer ind i dit anlæg uden behov for tilpasning.

Vores filtre er lette at skifte og montere. Du kan montere det filter du ønsker, men du bør altid montere et filter, der passer til dine krav om indeklima og miljøet omkring din bolig. Som udgangspunkt anbefaler vi altid, at du monterer et finere filter i indsugningssiden i dit ventilationsanlæg, for at sikre det sundeste og reneste indeklima. Et finere filter til Exhausto VEX 35 DV ville være vores populære pollenfilter.

Der er stor forskel på de forskellige filterklasser, hvorfor det kan være en god idé, at sætte sig ind i forskellene og behovet for netop din bolig. Vi anbefaler, at du skifter dit standard filter hver tredje måned, men ofte tjekker dine filtre.

Passer også til dit anlæg

Exhausto VEX 35 DV Std filter

Varenummer: 1024447

179,00 DKK

-+

keyboard_arrow_up
menu