VEX 35 DV

Filtre til Exhausto 35 DV ventilationsanlæg med varmegenindvinding passer til små og mellemstore boliger.
Med et Exhausto 35 DV anlæg, har du et boligventilationsanlæg i højeste klasse. Hos Filterhuset finder du et bredt udvalg af kvalitets filtre, der er produceret i Danmark til dit Exhausto VEX 35 DV anlæg.

Anlægget er som udgangspunkt udstyret med to standard grovfiltre i filterklassen G4 - dette er vores laveste filterklasse. Filterhuset anbefaler, at du opgraderer dit anlæg med et pollenfilter - i filterklassen F7 - eller vores populære SafeAir ilter - i filterklassen F9, som sikrer dig en bedre filtrering af mikropartikler, herunder forurening fra trafik, pollen og brændeovnspartikler. Et finere filter vil sikre dig, at luften og indeklimaet i din bolig er sundere og renere end vores standard grovfilter, der filtrerer de store og grove partikler fra - såsom støv og snavs. Dette filter er beregnet til at holde dit anlæg fri for støv og snavs.

Vores finfiltre - pollen og SafeAir - anvendes kun i friskluftsiden - hvor luften udenfor din bolig bliver suget ind i din bolig - af anlægget, du skal derfor kun  bruge et et standard grovfilter til udgangssiden - hvor luften kommer fra din bolig og bliver suget ud.