Standard filtersæt til Exhausto VEX35-2DV

Varenummer: 1026424

Støv

Passer til: Exhausto VEX 35 2DV 

check

  • brightness_1På lager
  • local_shipping5 – 14 dags levering

369,00 DKK

Specifikationer

Bredde (mm)190
Højde (mm)435
Dybde (mm)25
Filter klasseSTANDARD M5/M5
Filter typeSTANDARD SÆT
Ramme materialePLAST
Anbefalet levetid3 MONTHS

Beskrivelse

Dette M5 standard filtersæt passer til dit Exhausto VEX 35-2DV ventilationsanlæg. Dette sæt indeholder to stk. M5 standard filtre i dimensionerne: 190x435x25 mm. Du har foretaget et fuldt filterskift i dit anlæg, når du har udskiftet de gamle filtre, og monteret dette filtersæt. Der sidder både et filter i indsugningen samt et i udsugningen der skal skiftes.

M5 filterklassen er den fineste inden for standard filtre, og tæt på at være i finfilter klassen. Filtrene fjerner derfor både støv og snavs, fra både anlæg og bolig, men også nogle af de større skadelige partikler der findes i luften. Hvis du eller en i familien lider af fx pollenallergi, eller ønsker en finere filtrering af boligen, kan vi anbefale vores pollen filtersæt, som også passer til dit ventilationsanlæg. 

Vi anbefaler at du efterser både ventilationsanlæg og filtre en gang hver tredje måned, da man så kan holde øje med om anlægget fungerer korrekt, samtidig med at du tjekker om filtrene trænger til at bliver udskiftet. Et standard filtersæt som dette, bør blive udskiftet omkring hver 3-4 måned, for at sikre et sundt og rent indeklima for dig og din familie.

Ved at skifte filter i indsugningssiden, sikrer du at luften der kommer udefra, og kommer ind i boligen, bliver filtreret og dermed giver dig ren luft. Filteret i udsugningen holder støv og snavs væk fra dit ventilationsanlæg, som dermed mindsker strømforbruget til dit anlæg.

Passer også til dit anlæg

Standard filtersæt til Exhausto VEX35-2DV

Varenummer: 1026424

369,00 DKK


keyboard_arrow_up