Pollen/Kulfilter Exhausto Vex 35 2DV

Varenummer: 1026659

StøvPollenLugt

Passer til: Exhausto Vex 35 2DV

check

  • brightness_1På lager
  • local_shipping5 – 14 dags levering

439,00 DKK

Specifikationer

Bredde (mm)190
Højde (mm)435
Dybde (mm)25
Filter klasseF7 - ISO 16890 EPM 1 >50%
Filter typeKULFILTER
Ramme materialePLAST
Anbefalet levetid6 MONTHS

Beskrivelse

Pollen/kulfilter til Exhausto VEX 35 DV ventilationsanlæg. Dette pollen/kulfilter er et kombineret filter, der både fjerner lugt og skadelige partikler. Dette filter er især godt, hvis du bor i nærheden af brændeovne eller trafik, som kan give lugtgener.

Et kulfilter i sig selv har ingen filtreringsgrad, men når det bliver sat sammen med vores fine pollenfilter sikrer du, at dit indeklima er fri for de skadelige partikler som f.eks. brændeovne også medfører samt lugt. 

Levetiden på kullet i dit kombinationsfilter varierer alt afhængigt af miljøet og gasserne omkring din bolig. 

Dit pollen/kulfilter skal monteres i indsugningssiden, da det er her luften bliver filtreret inden den kommer ind i din bolig. I udsugningen monteres et standard filter som skal holde dit anlæg fri for støv og snavs, og dermed sikre en længere levetid på dit anlæg. 

Levetiden af dit filter afhænger som sagt af omgivelserne omkring din bolig, det aktive kul i filteret vil aftage med tiden. Vi anbefaler derfor at du jævnligt efterser dine filtre. Dit pollen/kulfilter skal som udgangspunkt udskiftes hver 6 måned. Dit standardfilter bør skiftes hver 3 måned. 

Passer også til dit anlæg

Pollen/Kulfilter Exhausto Vex 35 2DV

Varenummer: 1026659

439,00 DKK


keyboard_arrow_up