Exhausto VEX 30, Standardfilter sæt

Varenummer: 1024349

Støv

Passer til: Exhausto VEX 30 

check

  • brightness_1På lager
  • local_shipping14-21 dages levering

295,00 DKK

Specifikationer

Bredde (mm)164
Højde (mm)289
Dybde (mm)48
Filter klasseM5 - ISO EPM 2,5 >40%
Filter typeSTANDARD SÆT
Ramme materialePLAST
Anbefalet levetid3 MONTHS

Beskrivelse

Sættet består af: 2 stk standard filter G4 dim: 164x289x48 mm.

Standard filtre til Exhausto VEX 30 produceret i henhold til EN779:2012 Filtrenes unikke opbygning af plisseret filtermedie i en stabil ramme, sikrer størst muligt filterareal i en ramme der har en tæt anlægsflade mod siderne i dit anlæg.

Et stort filter areal sikrer optimal levetid for dit filter. Vores filtre er designet til at reducere energiforbruget til driften af dit anlæg, samtidig med at filtrets struktur giver en stor støvakkumulering og heraf følgende længere levetid for dit filter. Et filter udsættes for høj luftfugtighed og store temperatur udsving. Det er derfor vigtigt at anvende en ramme der kan modstå vand og er formstabilt under hele filtrets levetid.

Filterhusets rammer går ikke på kompromis med kvaliteten. Flere anlægsproducenter anvender pap rammer i deres filtre – dette sker udelukkende for at reducere filtrets pris, desværre ofte på bekostning af kvaliteten. Bemærk: Er du allergiker kan du med fordel skifte til et Pollenfilter på indgangssiden og herved minimere generne af pollen i din bolig. Et pollenfilter passer direkte i de fleste anlæg uden behov for tilpasninger eller indregulering af anlægget. Det er ikke alle anlæg der kan anvende Pollenfilter. 

Er du i tvivl er du altid velkommen til at kontakte Filterhuset. 

Exhausto VEX 30, Standardfilter sæt

Varenummer: 1024349

295,00 DKK


keyboard_arrow_up