Exhausto filter

Hos Filterhuset finder du et komplet sortiment af kvalitetsfiltre til Exhausto ventilationsanlæg. Alle vores filtre er udviklet og produceret i egen produktion i Farum. Vi går meget op at levere produkter i høj kvalitet, og alle vores filtre er derfor testet og produceret efter Exhaustos specifikationer.

Bestil dine kvalitetsfiltre filtre hos os og skift dem selv – vi står altid klar til at levere når dit filter behov opstår.

Exhausto logo

Find dit filter her

Vejen til det rette filter

Her guider vi dit at finde det rette filter til dit anlæg. Du udfylder dine informationer i guiden ovenfor.

1. ANLEGG
Det første som er viktig å vite er hvem som har produsert ventilasjonsanlegget ditt. Det står typisk på en logo el. på anlegget.

buildings-1

2. ANLEGGSMODEL
Det nester er hvilken modell ventilasjonsanlegget ditt er. Det står typisk på et informasjons klistremerke el.

paragraph-two-column

3. FILTERTYPE
Nå skal du beslutte deg for hvilket filter du vil ha i anlegget ditt. Les mere om hvilket filter som passer best til deg, og hva forskjellen er på de forskjellige filtrene her.

single-neutral-actions-question

Exhausto filterskift

For at dit Exhausto anlæg yder optimalt, bør du jævnligt skifte filtret i dit anlæg. Exhausto og Filterhuset anbefaler, at du efterser dit filter hver tredje måned. Men det er ikke sikkert, at du behøver at skifte filtret så ofte, da det i høj grad afhænger af anlæggets placering og de forureningen i området omkring din bolig. Du bør efterse dine filtre, for at sikre, at ventilationsanlæg og filter fungerer optimalt og stadig filtrerer luften, der kommer udefra ind og omvendt.

Hvor ofte du skal skifte dine filtre, afhænger hvilket filter du har monteret i dit ventilationsanlæg. Det er vigtigt at få skiftet filter i både indsugning og udsugning, for at opnå den bedste filtrering med dit anlæg. Har du et Standardfilter monteret i dit ventilationsanlæg, anbefales det at du udskifter hver tredje måned. Har du derimod et finfilter monteret, såsom et Pollenfilter, skal dette udskiftes hver sjette måned.

Vi anbefaler at du monterer et finfilter i indsugningssiden af dit anlæg, da det er her luften udefra bliver filtreret inden den kommer ind i din bolig. I udsugningen anbefaler vi at du benytter et Standardfilter, for at holde anlægget fri for støv og snavs, og dermed sikre en længere levetid på anlægget.

Hvilket Exhausto filter skal jeg vælge?

Hos Filterhuset finder du flere forskellige filtre til Exhausto anlæg - vi fører flere forskellige filterklasser til de forskellige modeller. Hvilket filter du bør montere i dit anlæg afhænger af dine krav til indeklimaet i din bolig og hvordan miljøet er omkring din bolig. Vi anbefaler som udgangspunkt altid at du monterer et finfilter dit anlæg, da disse filtre vil filtrere flere skadelige partikler fra og dermed give dig et sundere og renere indeklima for dig og din familie.

Til de fleste Exhausto anlæg, er det muligt at købe et Pollenfilter. Et sådant filter er i filterklasse F7 indenfor finfiltrering. Dette filter kan filtrerer skadelige partikler fra, og dermed sikre dit et sundt og rent indeklima i din bolig. Du har også muligheden for at vælge et Standardfilter til dit anlæg. Dette filter er dit anlæg som oftest leveret med. Et Standardfilter har til formål at fjerne støv og snavs fra anlæg og indeklima. Vi anbefaler derfor at du benytter et sådant filter i udsugningen, da filteret der skal holde anlægget rent og dermed mindske strømforbruget til anlægget.

Filterhuset anbefaler dig at montere finfilter såsom Pollenfilteret i indsugning, så luften udefra bliver filtreret inden den kommer ind i dit hjem. Du skal altid benytte to stk. filtre til at foretage et fuldt filterskift i dit ventilationsanlæg.

Hos Filterhuset er vi Exhausto eksperter

Vi producerer filtre der er magen til eller bedre end original filtrene i dit ventilationsanlæg. Det gør vi fordi vi er passionerede omkring vores arbejde og fordi vi ønsker, at skabe et godt og sundt indeklima for alle vores kunder. 

Hos Filterhuset har vi udviklet og producerer vores filtre efter Exhaustos specifikationer. Vi har testet og udviklet filtrene, så de er den bedste kvalitet og har den helt rette tilpasning til netop dit ventilationsanlæg.

Vores filtre er ikke bare i høj kvalitet, men også produceret med bæredygtige materialer. Hos Filterhuset mener vi nemlig, at et filter skal være mere end blot gode for dit indeklima – det skal også være godt for miljøet. Læs mere om vores grønne profil her.

Efter mange års arbejde med Exhausto filtre, er vi blevet eksperter indenfor Exhausto og vi kan derfor stå til rådighed med kyndig og faglig rådgivning til din Exhausto filterløsning.

Du finder her oversigt over alle Exhausto modeller vi har filterløsninger til. Skulle du stå i den situation, at lige netop din model ikke er tilgængelig på vores side, er du velkommen til at kontakte os, da vi altid kan producere filtre i specialstørrelser, da vi har vores egen produktion.

Fandt du ikke, hvad du søgte?

Er du stadig i tvivl om hvilket anlæg, du har monteret i dit hjem, eller har du svært ved at vælge, hvilken filtertype du skal bruge, så skal du være velkommen til at kontakte Filterhusets Kundeservice. Vi står også klar til at være behjælpelige med eventuelle andre spørgsmål, der måtte komme. 

Lad os høre fra dig

Adresse

Weblager og kontor
Farum Gydevej 75
3520 Farum

DANFILTER ApS
CVR-nummer: 10062527

Åbningstider

Kundeservice tlf.: 
Man - torsdag kl. 12.00 - 16.00
Fredag kl. 12.00 - 14.00

Lager:
Man - torsdag kl. 8.00 - 16.00
Fredag kl. 8.00 - 14.00

Fandt du ikke, hvad du søgte?

Er du stadig i tvivl om hvilket anlæg, du har monteret i dit hjem, eller har du svært ved at vælge, hvilken filtertype du skal bruge, så skal du være velkommen til at kontakte Filterhusets Kundeservice. Vi står også klar til at være behjælpelige med eventuelle andre spørgsmål, der måtte komme. 

Lad os høre fra dig

Adresse

Weblager og kontor
Farum Gydevej 75
3520 Farum

DANFILTER ApS
CVR-nummer: 10062527

Åbningstider

Kundeservice tlf.: 
Man - torsdag kl. 12.00 - 16.00
Fredag kl. 12.00 - 14.00

Lager:
Man - torsdag kl. 8.00 - 16.00
Fredag kl. 8.00 - 14.00

keyboard_arrow_up