Kvalitetsfiltre fra Filterhuset
til dit Eurodan-hus

Få 20% rabat på din første filterbestilling

Tillykke med dit helt nye eurodan-hus. Som ejer af et nybygget hus er der pludselig nogle ting, du skal være opmærksom på. F.eks. skal du huske på, at dine filtre i ventilationsanlægget skal udskiftes regelmæssigt. Som en ekstra service fra eurodan-huse, har vi lavet en aftale med dem, som giver dig 20% rabat på din første filterleverance hos os. 

Men udover de 20% rabat får du også følgende fordele hos os:​

Fragtfri levering allerede ved køb over 300 kr,

delivery-truck-clock

Gode mængderabatter på Standardfiltre

shopping-basket-cash

10% ekstra rabat ved køb ovver 600 kr.

discount-bubble


Rabatkode:

Din rabatkode til 20% rabat: EURODAN20

(Rabatkoden skrives i rabatkodefeltet, når du går til din Kurv. Kan kun benyttes en gang og kan ikke kombineres med andre rabatter)

Og tilmelder du dig Filterhusets nyhedsbrev vil du fremover, når det er ved at være tid til filterskift få automatiske påmindelser med direkte link til de filtre du sidst købte hos os. Det er smart!

Video: Tips og tricks til et godt filterskift

Dit filter skal skiftes hver 3.-6. måned. Få tips og tricks i denne video til hvordan du foretager et godt filterskift på dit Nilan-anlæg. Denne filterskift-gennemgang er lavet på et Nilan Comfort 300 LR anlæg, men du kan sagtens få glæde af rådene, selvom du har et andet Nilan-anlæg i dit hjem.

Filtertyper

Filteret der sidder i dit anlæg er et Standardfilter. Det er et grovfilter, der kan filtrere større partikler fra, og som især bruges til at holde dit anlæg fri for støv og snavs, så det ikke går i stykker. Når du skifter dine filtre, kan du derfor vælge at skifte til et finere filter på indsugningssiden, så du også får filtreret de bittesmå, skadelige partikler fra luften, der sendes ind i dit hjem. Du kan læse mere om vores filtertyper her

Hvem er Filterhuset?

Når du handler hos Filterhuset, handler du faktisk dine filtre direkte fra producenten. Filterhuset.dk er nemlig en del af danske Danfilter, der har sin produktion i Farum. Vi har produceret filtre i mere end 40 år, og vi deler altid gerne ud af vores viden. Så kontakt vores Kundeservice hvis du har brug for rådgivning eller har spørgsmål til valg af filtre.

Samarbejdet med Eurodan-huse
Filterhuset og Eurodan-huse har indgået et samarbejde, der betyder, at du som eurodan-kunde får 20% rabat på din første ordre hos os. Filterhuset er Eurodan-huses officielle filterleverandør, hvilket med andre ord betyder, at filtrene, du har i dit anlæg, allerede er Filterhuset-filtre. Filterhuset er også leverandør til Nilan, hvilket er din garanti for, at Filterhusets filtre både er af god kvalitet og lever op til alle krav og specifikationer.

Lidt mere om Filterhuset

Hos Filterhuset går vi op i at arbejde for de gode sager, hvor vi kan. Vi tager f.eks. et socialt ansvar og samarbejder med Jobcenteret om at ansætte borgere med særlige behov. Vi arbejder også løbende på projekter, der kan give os en grønnere profil. Al virksomhedens strøm kommer f.eks. fra grøn energi, arbejdspladsens kødforbrug er mindsket med 20% og op til 80% af vores fibre vi bruger i produktionen kommer fra genbrugsplast? Du kan læse mere om de tiltag, vi har taget her.

FAQ

Ja. Ventilationsanlæg er lavet, sådan at brugeren selv kan udskifte filtre let og enkelt.

Hvis du er i tvivl, har vi også udarbejdet nogle instruktionsvideoer til, hvordan du laver et filterskift på nogle af de gængse anlæg. Videoerne kan du se på vores YouTube-kanal her.

Er du stadig i tvivl, kan du finde mere information i manualen eller kontakte vores Kundeservice for hjælp.

På vores Pollen- og SafeAir filtre sidder der en pil.  Pilen skal vende ind mod krydsveksleren.

Et Standardfilter skal altid vende med den blå side opad og den hvide side mod krydsveksleren.

Et Ecoblue filter er et Standardfilter, så ligesom det, skal det vende med den blå side opad og den hvide side mod krydsveksleren. 

På vores YouTube-kanal har vi lavet videoer, der viser et filterskift af de mest gængse filtre, hvor du kan se, hvordan dit filter skal vende.

Hvis du har yderligere spørgsmål, er du altid velkommen til at kontakte vores filtereksperter.

Du skal altid benytte to filtre til et filterskift. Ét til indsugningen og ét til udsugningen. Hvis du ønsker en bedre filtrering af de partikler, der kommer ind i dit hjem, anbefaler vi, at du monterer enten et Pollenfilter eller et SafeAir filter i indsugningssiden af dit ventilationsanlæg.

Ved udsugningen kan du nøjes med at indsætte et Standardfilter da det primære formål med dette filter er at holde dit anlæg fri for det støv og snavs, der bliver suget ud af din bolig. 

Vi anbefaler altid, at du benytter et filter i en af de fineste filterklasser i indsugningssiden. Disse filtre er nemlig de bedste til at filtrere skadelige mikropartikler fra og ikke blot støv. Et bedre filter giver dig det bedste og sundeste indeklima, hvilket er vigtigt for helbredet og godt for din familie.

Vi anbefaler også, at du benytter et finere filter, hvis du eller en anden i hjemmet lider af allergi. Her vil et finere filter filtrere for eksempel pollenstøvet fra. I tilfælde af allergi kan du enten vælge at benytte vores Pollenfilter (filterklasse F7) eller et filter med endnu finere filtrering som vores SafeAir filter (filterklasse F9). 

Hvis du ønsker at vide mere om de forskellige filterklasser og deres effekt på dit indeklima, kan du læse med på vores blog her.

Det er svært at sætte præcise tal på hvornår der skal skiftes filter.

I teorien holder et filter evigt, hvis luften er 100% ren, men det er den jo desværre ikke.
Filtrets levetid afhænger af hvor meget støv der filtreres fra, og filtret skal skiftes når det er fyldt. Har du et fint filter fanger det i sagens natur flere partikler end et groft filter, og holder længere end et groft filter.

Der kan være stor forskel på hvor meget støv der er i og omkring en bolig. Det er derfor vigtigt at du efterser dit filter regelmæssigt og skifter efter behov.
Anlægs producenterne anbefaler som oftest at du efterser dit filter hver 3. måned. Det er vores erfaring at et filter, ved normal brug, kan holde mellem 3 og 6 måneder.

Du ser let om filtret skal skiftes ved at se på den rene side af filtret. Er filtermediet misfarvet af gennemtrængende støv og er filtret mættet af støv, skal det skiftes.
Er renluft-siden af filtret rent og hvidt, kan du trygt fortsætte med at bruge det.

Læs mere her om tegnene for et filterskifte.

Vi har gjort det let for dig at sende dine ubrugte filtre retur. Vi har altid:

► 30 dages returret
► To års ombytningsgaranti
► Vedlagt en returlabel i din forsendelse

For en uddybning af disse punkter, kan du gå ind og læse vores handelsbetingelser.

Skulle du være i tvivl om, hvorvidt du kan returnere dit produkt, kan du altid kontakte os her.

Fandt du ikke, hvad du søgte?

Er du stadig i tvivl om hvilket anlæg, du har monteret i dit hjem, eller har du svært ved at vælge, hvilken filtertype du skal bruge, så skal du være velkommen til at kontakte Filterhusets Kundeservice. Vi står også klar til at være behjælpelige med eventuelle andre spørgsmål, der måtte komme. 

Lad os høre fra dig

Adresse

Weblager og kontor
Farum Gydevej 75
3520 Farum

DANFILTER ApS
CVR-nummer: 10062527

Åbningstider

Kundeservice tlf.: 
Man - torsdag kl. 12.00 - 16.00
Fredag kl. 12.00 - 14.00

Lager:
Man - torsdag kl. 8.00 - 16.00
Fredag kl. 8.00 - 14.00

Fandt du ikke, hvad du søgte?

Er du stadig i tvivl om hvilket anlæg, du har monteret i dit hjem, eller har du svært ved at vælge, hvilken filtertype du skal bruge, så skal du være velkommen til at kontakte Filterhusets Kundeservice. Vi står også klar til at være behjælpelige med eventuelle andre spørgsmål, der måtte komme. 

Lad os høre fra dig

Adresse

Weblager og kontor
Farum Gydevej 75
3520 Farum

DANFILTER ApS
CVR-nummer: 10062527

Åbningstider

Kundeservice tlf.: 
Man - torsdag kl. 12.00 - 16.00
Fredag kl. 12.00 - 14.00

Lager:
Man - torsdag kl. 8.00 - 16.00
Fredag kl. 8.00 - 14.00

keyboard_arrow_up