Enervent filter

Hos Filterhuset finder du et bredt udvalg af filtre til Enervent ventilationsanlæg. Disse anlæg er produceret af finske Enervent - der nu også er en del af Zehnder Group.

Vores filtre lever op til Enervents specifikationer og EN779. Dette er din sikring for, at du modtager et godkendt filter, der passer perfekt til netop dit ventilationsanlæg.

Enervent logo

Find dit filter her

Vejen til det rette filter

Her guider vi dit at finde det rette filter til dit anlæg. Du udfylder dine informationer i guiden ovenfor.

1. ANLEGG
Det første som er viktig å vite er hvem som har produsert ventilasjonsanlegget ditt. Det står typisk på en logo el. på anlegget.

buildings-1

2. ANLEGGSMODEL
Det nester er hvilken modell ventilasjonsanlegget ditt er. Det står typisk på et informasjons klistremerke el.

paragraph-two-column

3. FILTERTYPE
Nå skal du beslutte deg for hvilket filter du vil ha i anlegget ditt. Les mere om hvilket filter som passer best til deg, og hva forskjellen er på de forskjellige filtrene her.

single-neutral-actions-question

Hvilke Enervent filter skal jeg vælge?

Hos Filterhuset finder du flere forskellige filtre til Enervent anlæg - vi fører flere forskellige filterklasser til de forskellige modeller. Hvilket filter du bør montere i dit anlæg afhænger af dine krav til indeklimaet i din bolig og hvordan miljøet er omkring din bolig.

Vi anbefaler som udgangspunkt altid at du monterer et finere filter dit anlæg, da disse filtre vil filtrere flere skadelige partikler fra og dermed give dig et sundere og renere indeklima for dig og din familie.

Når du monterer et Standardfilter i dit ventilationsanlæg, får du et filter i filterklasse G4 eller M5, som begge er indenfor grov filtrering. Disse filtre fjerner støv og snavs fra dit indeklima.

Ønsker du at gøre noget godt for dit indeklima, kan vi varmt anbefale vores Pollenfilter i filterklasse F7. Disse filtre har en finere filtreringsgrad, og fjerner dermed mange af de små skadelige partikler fra udefrakommende forureningskilder.

Du skal altid benytte to stk. filtre til at foretage et fuldt filterskift i dit ventilationsanlæg.

Enervent filterskift

Hvor ofte du bør skifte dine filtre afhænger af hvilke filtre du har monteret i dit anlæg, samt omgivelserne omkring din bolig. Som udgangspunkt bør du skifte dine filtre 2-4 gange årligt alt efter filtertypen. Luftmængden og luftforureningsniveauet i dit nærområdet, samt hvor anlægget er monteret, påvirker hvor ofte filtret bør skiftes.  

Hvis dit monterede filter er i filterklasse G4/M5 altså vores Standard filtre, bør du skifte disse hver tredje måned. Har du derimod et F7 Pollenfilter eller et andet finfilter monteret i dit ventilationsanlæg, er det blot nødvendigt at udskifte filtrene hver sjette måned.

Du skal som sagt benytte to stk. filtre til at foretage et fuldt filterskift. Et i indsugningen, som vi anbefaler er dit finfilter, da det er her luften udefra bliver filtreret inden den kommer ind i din bolig. I udsugningen bør du montere et standardfilter, som kan holde dit anlæg fri for støv og snavs, og dermed sikre dets filtreringsevne og mindske strømforbruget til anlægget.

Vi anbefaler dig at efterse dine filtre jævnligt, for at sikre dets fortsatte kvalitet og filtrering. Hvis dit filter er mættet og fuld af støv, opnår du ikke den optimale filtrering med filteret, og du får dermed en dårligere indeklima i dit hjem.

Filterhuset er Enervent eksperter

Vi producerer filtre der er magen til eller bedre end orginal filtrene i dit ventilationsanlæg. Det gør vi fordi vi er passionerede omkring vores arbejde og fordi vi ønsker, at skabe et godt og sundt indeklima for alle vores kunder. 

Hos Filterhuset har vi udviklet og produceret alle filtrene til Enervent, efter deres specifikationer, så vi sikrer at de er tilpasset til dit ventilationsanlæg. Leder du efter kvalitets filtre til Enervent er du kommet til det rette sted - vores filtre er både af høj kvalitet og produceret med bæredygtige materialer. hos Filterhuset mener vi nemlig, at et filter skal være mere end blot gode for dit indeklima - det skal også være godt for  miljøet. Læs mere om vores grønne profil her.

Efter mange års erfaring er vi blevet eksperter indenfor Enervent filtre og vi kan derfor stå til rådighed med kyndig og faglig rådgivning omkring dine Enervent filterløsninger. Du finder her filtre til alle Enervent modeller og skulle du stå i den situation, at lige netop din model ikke er tilgængelige på siden, kan vi altid producere filtre i specialstørrelser, da vi har vores egen produktion. 

Du kan let og enkelt skifte dine filtre selv - men har du alligevel brug for hjælp eller vejledning, kan du altid kontakte vores kundeservice.

Vælg din model

Du finder her en oversigt over de mulige Enervent anlægstyper du kan finde filtre til. 


Fandt du ikke, hvad du søgte?

Er du stadig i tvivl om hvilket anlæg, du har monteret i dit hjem, eller har du svært ved at vælge, hvilken filtertype du skal bruge, så skal du være velkommen til at kontakte Filterhusets Kundeservice. Vi står også klar til at være behjælpelige med eventuelle andre spørgsmål, der måtte komme. 

Lad os høre fra dig

Adresse

Weblager og kontor
Farum Gydevej 75
3520 Farum

DANFILTER ApS
CVR-nummer: 10062527

Åbningstider

Kundeservice tlf.: 
Man - torsdag kl. 12.00 - 16.00
Fredag kl. 12.00 - 14.00

Lager:
Man - torsdag kl. 8.00 - 16.00
Fredag kl. 8.00 - 14.00

Fandt du ikke, hvad du søgte?

Er du stadig i tvivl om hvilket anlæg, du har monteret i dit hjem, eller har du svært ved at vælge, hvilken filtertype du skal bruge, så skal du være velkommen til at kontakte Filterhusets Kundeservice. Vi står også klar til at være behjælpelige med eventuelle andre spørgsmål, der måtte komme. 

Lad os høre fra dig

Adresse

Weblager og kontor
Farum Gydevej 75
3520 Farum

DANFILTER ApS
CVR-nummer: 10062527

Åbningstider

Kundeservice tlf.: 
Man - torsdag kl. 12.00 - 16.00
Fredag kl. 12.00 - 14.00

Lager:
Man - torsdag kl. 8.00 - 16.00
Fredag kl. 8.00 - 14.00

keyboard_arrow_up