Ecovent filter

Hos Filterhuset finder du et bredt udvalg af danske kvalitets filtre til Ecovent ventilationsanlæg. Ecovent er en dansk udvikler og producent af ventilationsanlæg med varmegenvinding.

Alle vores Ecovent filtre er produceret i vores egen produktion i Farum og overholder alle Ecovents foreskrifter og passer derfor perfekt ind i dit anlæg uden behov for tilpasning. 

Ecovent logo

Find dit filter her

Vejen til det rette filter

Her guider vi dit at finde det rette filter til dit anlæg. Du udfylder dine informationer i guiden ovenfor.

1. ANLEGG
Det første som er viktig å vite er hvem som har produsert ventilasjonsanlegget ditt. Det står typisk på en logo el. på anlegget.

buildings-1

2. ANLEGGSMODEL
Det nester er hvilken modell ventilasjonsanlegget ditt er. Det står typisk på et informasjons klistremerke el.

paragraph-two-column

3. FILTERTYPE
Nå skal du beslutte deg for hvilket filter du vil ha i anlegget ditt. Les mere om hvilket filter som passer best til deg, og hva forskjellen er på de forskjellige filtrene her.

single-neutral-actions-question

Hvilket Ecovent filter skal jeg vælge?

Hvilket filter du skal montere i dit Ecovent ventilationsanlæg afhænger helt af dine ønsker og krav. Der findes flere filtertyper til Ecovent, som filtrerer forskellige partikelstørrelser fra. Derfor anbefaler vi som udgangspunkt altid, at du monterer et finere filter i dit anlæg, da vores pollenfilter hjælper med at holde dit indeklima rent og sundt - fri for helbredsskadelige partikler. 

Ecovent anlæg har som udgangspunkt et standard filter monteret i anlægget, men dette betyder ikke, at du skal anvende dette filter, når du selv skal skifte dine filtre. Et standard filter opfylder nemlig kun de tekniske krav for anlægget og vil derfor kun holde anlægget fri for synligt støv og snavs, men ikke hjælpe med at holde indeklimaet i din bolig rent for dig og din familie.

Vi anbefaler altid, at du monterer et finere filter på indsugningssiden i dit anlæg - det er altså her luften udefra kommer ind i boligen. På udsugningssiden kan du med fordel montere et grovere filter, for at holde anlægget kørerende. 

Ecovent filterskift

Hvis du ønsker et sundt indeklima anbefaler Ecovent og Filterhuset, at du sørger for at have et velfungerende ventilationsanlæg og et filter i den rigtige filterklasse for dig. Vi anbefaler som udgangspunkt altid, at du monterer et finere filter i dit ventilationsanlæg - såsom vores pollenfilter - da vores finere filtre vil filtere de helbredsskadelige partikler fra og sørge for, at indeklimaet i din bolig er sundt og rent. 

Et standard filter, som de fleste ventilationsanlæg er monteret med, opfylder kun de tekniske krav for dit Ecovent anlæg - det fjerner derfor kun synligt støv og snavs og vil derfor ikke forbedre dit indeklima. 

Vores boliger er med tiden blevet tættere, hvilket kan skabe problemer for beboeren og boligen - her vil en naturlig udluftning ikke være tilstrækkelig, da du her vil få de skadelige partikler ind i boligen. Har du derimod et Ecovent ventilationsanlæg med varmegenvinding, er der en fast udsugning af brugt luft og indsugningen af den nye. Det finere filter skal monteres på indsugningssiden, hvor det grovere filter skal monteres på udsugningssiden.

Du bør hyppigt eftertjekke dit filter, for at sikre, at de filterer optimalt. Som udgangspunkt bør du skifte dit finere filter hver sjette måned og dit grovere filter hver tredje måned.

Stor Ecovent erfaring

Ecovent er en dansk virksomhed, der ligesom Filterhuset har stor erfaring indenfor ventilation og udvikling. Hos Filterhuset har vi filtre til de mest populære Ecovent anlæg, som vores kunder efterspørger mest. Vi har derfor udviklet filtre, der er magen til eller bedre end de orginale filtre, der bliver monteret i dit Ecovent anlæg fra fabrikantens side af. Dette gør vi, fordi vi ønsker, at alle vores kunder får et sundere og renere indeklima - fri for skadelige partikler. 

Efter mange års erfaring, udvikling og produktion er vores Ecovent filtre blevet gennemarbejdet, så vi har de bedste filtermedie og filtre, der passer perfekt ind i netop dit Ecovent anlæg - der er derfor ikke behov for tilpasning eller justering, når du indsætter dit Filterhuset Ecovent filter i dit anlæg. 

Vores Ecovent filtre er ikke kun i høj kvalitet, men de er også blevet produceret bæredygtigt, da en grøn profil er en af mærkesagerne for os. Hos Filterhuset mener vi nemlig, at et filter skal være mere end blot godt for dit indeklima - det skal også være godt for miljøet. Læs mere om vores grønne profil her

Hos Filterhuset har vi altid en kyndig kundeservice til rådighed for vores Ecovent kunder, der kan svare på dine spørgsmål omkring anlæggene, filtrene eller montering af filtre. 

Vælg din model

Du finder her en oversigt over de mulige Ecovent anlægstyper du kan finde filtre til. 


Fandt du ikke, hvad du søgte?

Er du stadig i tvivl om hvilket anlæg, du har monteret i dit hjem, eller har du svært ved at vælge, hvilken filtertype du skal bruge, så skal du være velkommen til at kontakte Filterhusets Kundeservice. Vi står også klar til at være behjælpelige med eventuelle andre spørgsmål, der måtte komme. 

Lad os høre fra dig

Adresse

Weblager og kontor
Farum Gydevej 75
3520 Farum

DANFILTER ApS
CVR-nummer: 10062527

Åbningstider

Kundeservice tlf.: 
Man - torsdag kl. 12.00 - 16.00
Fredag kl. 12.00 - 14.00

Lager:
Man - torsdag kl. 8.00 - 16.00
Fredag kl. 8.00 - 14.00

Fandt du ikke, hvad du søgte?

Er du stadig i tvivl om hvilket anlæg, du har monteret i dit hjem, eller har du svært ved at vælge, hvilken filtertype du skal bruge, så skal du være velkommen til at kontakte Filterhusets Kundeservice. Vi står også klar til at være behjælpelige med eventuelle andre spørgsmål, der måtte komme. 

Lad os høre fra dig

Adresse

Weblager og kontor
Farum Gydevej 75
3520 Farum

DANFILTER ApS
CVR-nummer: 10062527

Åbningstider

Kundeservice tlf.: 
Man - torsdag kl. 12.00 - 16.00
Fredag kl. 12.00 - 14.00

Lager:
Man - torsdag kl. 8.00 - 16.00
Fredag kl. 8.00 - 14.00

keyboard_arrow_up