Flexit L4 Standard filter

Fra DKK 30,00
Pris pr. stk. v/1 stk.DKK 39,00
Pris pr. stk. v/8 stk.DKK 37,00
Pris pr. stk. v/16 stk.DKK 35,00
Pris pr. stk. v/24 stk.DKK 30,00
Varenummer:101684
Filtermåtte til Flexit L4 anlæg

Se Filterhuset's video om filterskift her:


Progressiv opbygget G4 filtermåtte i filterklassen G4 EN779:2012.
Standard filter til Nilan Comfor 300LR ventilations anlæg.Filtermåtten er skåret på mål så den passer direkte i dit ventilations anlæg.
Bestil til flere filterskift og spar op til 33% med vores mængderabat.

Du skal anvende to stk. filtermåtter til et filterskift. Filterristen genanvendes, men skulle du have brug for en ekstra, findes den også her på siden.

Filtermåtten er opbygget så fiber strukturen er åben på den blå side og bliver tættere på den hvide side. Luftstrømmen skal gå igennem filtret så du har indgang fra den blå side og udgang på den hvide side. På dine gl. filtre, kan du let se hvordan luft strømme går gennem filtret da støvet altid findes på ind-siden (blå) af filtret.

Filtrets unikke struktur sikrer optimal filtrering samt en større støvakkumulering i filtret med mindst muligt modstand i luftstrømmen. Det giver dit filter en længere levetid samt reducere strømforbruget til drift af anlægget.

Ønsker du at forbedre dit indeklima, anbefaler vi at købe et Pollenfilter til dit Comfort 300LR anlæg. Et pollenfilter fjerener også skade partikler i form af forurening fra trafik og brændeovne mf.

Et filters levetid variere mellem 3 og 6 mdr. Levetiden afhænger af støvmængden i og omkring din bolig. Vil kunne variere efter årstid og luftfugtighed.