Pollen/Kulfilter Duka Villavent

Varenummer: 1024589

StøvPollenLugt

Passer til: Duka Villavent 302

check

  • brightness_1På lager
  • local_shipping7-14 dages levering

Fra 502,50 DKK

Pris pr. stk. v/1 stk.
591,75 DKK
Pris pr. stk. v/2 stk.
502,50 DKK
-+

Specifikationer

Bredde (mm)210
Højde (mm)378
Dybde (mm)48
Filter klasseF7 - ISO 16890 EPM 1 >50%
Filter typeKULFILTER
Ramme materialePLAST
Anbefalet levetid6 MONTHS

Beskrivelse

Kombineret pollen-/kulfilter til dit Duka Villavent 302. Dette filter kombinerer F7 pollenfilterets fine filtrering samtidig med at det aktive kul i filtret fjerner lugtgener. 

Hvis du oplever lugtgener i din bolig pga. fx. naboens brændeovn, industri eller andre udefrakommende lugtgener, så bør du benytte et kulfilter i dit ventilationsanlæg. 

Det aktive kul i filtret fjerner lugtgener som disse. Et kulfilter i sig selv har ingen filtrering, det er derfor altid nødvendigt at benytte en form for partikelfilter i kombination med dette. Derfor har vi kombineret F7 pollenfilterets fine filtrering, der sikrer dig et sundt og rent indeklima for din familie, med aktivt kul fra et kulfilter. 

Pollenfilteret fjerner de skadelige partikler fra dit indeklima, såsom pollen. På den måde får du et indeklima frit for på partikler og lugtgener. Pollen/kulfilteret monteres altid i indsugningssiden af anlægget, hvor et standardfilter altid skal monteres i udsugningen/recirkulationen. 

Standardfilteret monteres til at holde dit anlæg fri for støv og snavs, og sikre en længere levetid på dit anlæg. Det aktive kul i filteret vil med tiden aftage, derfor kan det være svært at afgøre en levetid på et sådan filter. 

Vi anbefaler at du efterser dine filtre én gang hver tredje måned, for at sikrer at filtrene filtrerer med størst effekt. Et standardfilter bør udskiftes hver tredje måned, hvor et filter som dette kombinerede filter, bør udskiftes omkring hver 6-12 måned.

Passer også til dit anlæg

Pollen/Kulfilter Duka Villavent

Varenummer: 1024589

Fra 502,50 DKK

-+

keyboard_arrow_up
menu