DUKA Villavent Pollenfilter sæt

Varenummer: 1020163

StøvPollen

Passer til: Duka Villavent 302

check

  • brightness_1På lager
  • local_shipping5-10 dages levering

516,25 DKK

Specifikationer

Bredde (mm)210
Højde (mm)378
Dybde (mm)48
Filter klassePOLLEN G4/F7 EPM2,5
Filter typePOLLEN SÆT
Ramme materialePLAST
Anbefalet levetid6 MONTHS

Beskrivelse

Pollenfilter sæt til dit Duka Villavent 302 ventilationsanlæg. Sættet består af to stk. filtre, til at foretage et fuldt filterskift i dit anlæg. Sættet indeholder: 1 stk. pollenfilter 1 stk. standardfilter Begge i dimensionerne 210x378x48 mm. 

Et pollenfilter har en finere filtreringsgrad end et standard grovfilter. Derfor opfanger dette filter også de fine pollen partikler. 

Dette filter anvendes, hvis du ønsker at have en ekstra høj filtreringsgrad, så du får et pollen- og partikelfrit indeklima, hvor der samtidigt fjernes væsentligt mere af det synlige støv. 

Er der nogen i jeres familie der har pollenallergi, vil et pollenfitler effektivt fjerne pollen fra luften og dermed fjerne en del af de gener, der kan være ved at have allergi. 

Pollenfilteret monteres altid på indsugningssiden til friskluft og dit standard grovfilter monteres på udsugning, hvilket er derfor at et pollenfilter sæt består af et stk. pollenfilter og et stk. standardfilter. 

Med dette sæt sikrer du både at dit hjem får et sundt og rent indeklima, samt at dit anlæg bliver holdt fri for støv og snavs. 

Vi anbefaler at du efterser dine filtre én gang hver tredje måned. På den måde kan du sikre at anlægget kører korrekt, samt at ingen af filtrene trænger til at blive udskiftet. 

Standardfilteret i dit anlæg, bør du udskifte samtidig med at efterser filtrene, altså hver 3 måned. Dit pollenfilter har en lidt længere levetid på 6 måned, hvorefter det bør blive udskiftet.

Passer også til dit anlæg

DUKA Villavent Pollenfilter sæt

Varenummer: 1020163

516,25 DKK


keyboard_arrow_up