DUKA Villavent Pollen filter

Varenummer: 102140

StøvPollen

Passer til: Duka Villavent 302

check

OBS! Dette er et enkelt stk. filter - du skal bruge to filtre til et filterskift - husk at købe to filtre til et fuldt filterskift.

  • brightness_1På lager
  • local_shipping3-8 dages levering

Fra 307,50 DKK

Pris pr. stk. v/1 stk.
362,50 DKK
Pris pr. stk. v/2 stk.
307,50 DKK
-+

Specifikationer

Bredde (mm)210
Højde (mm)378
Dybde (mm)48
Filter klasseF7 - ISO 16890 EPM 1 >50%
Filter typeVEX MINI-PLEAT
Ramme materialePLAST
Anbefalet levetid6 MONTHS

Beskrivelse

Pollenfilter der passer til dit Duka Villavent 302 ventilationsanlæg. Filteret er dimensionerne 210x378x48 mm, og passer derfor direkte ind i indsugningssiden af dit anlæg. 

Pollenfilteret er i filterklase F7, hvilket er inden for finfiltrering. Dette betyder at F7 pollenfilteret er et tættere filter en standardfilteret, og opfanger derfor finere partikler såsom pollen. På denne måde sikrer du et sundt og rent indeklima for dig og din familie. 

Skulle du eller en anden i familien lider af pollenallergi, kan vi især anbefale dette filter. Især i sommersæsonen kan et sådan filter gøre gavn for dit indeklima. 

I vinterperioderne kan du med fordel udskifte pollenfilteret med et standardfilter, hvis du ønsker at sænke vedligeholdelsesomkostningerne til filtre. 

Du skal altid have et standardfilter monteret i udsugningen i kombination med pollenfilteret i indsugningen. Standardfilterets funktion er at holde anlægget fri for støv og snavs, og dermed sikre en længere levetid på dit anlæg. 

Vi anbefaler at du efterser dine filtre én gang hver tredje måned, for at sikre den fortsatte gode filtrering af filtrene, samt at holde øje med at filtrene ikke trænger til at en udskiftning.

Dit F7 pollenfilter har en levetid på omkring 6 måneder, alt efter omgivelserne omkring din bolig samt koncentrationen af partikler i luften.

Passer også til dit anlæg

DUKA Villavent Pollen filter

Varenummer: 102140

Fra 307,50 DKK

-+

keyboard_arrow_up
menu