Duka Villavent 300 Mini, Standard filter Pap

Varenummer: 1020670

Støv

Passer til: Duka Villavent 300 Mini

check

  • brightness_1På lager
  • local_shipping3-8 dages levering

225,00 DKK

Specifikationer

Bredde (mm)180
Højde (mm)240
Dybde (mm)40
Filter klasseM5 - ISO EPM 2,5 >40%
Filter typeZ-LINE
Ramme materialePAP
Anbefalet levetid3 MONTHS

Beskrivelse

M5 standardfilter til dit Duka Villavent 400 mini ventilationsanlæg. Filteret er i dimensionerne: 180x240x40 mm, og passer derfor både ind i indsugningen og udsugningen af ventilationsanlægget. 

 

Du skal bruge to stk. filtre for at foretage et fuldt filterskift i den anlæg. 

Dette standardfilter er i filterklasse M5 og fjerner dermed synligt støv samt større partikler. M5 filteret er i filterklassen mellem grovfiltrering og finfiltrering. 
 

Filtrets unikke struktur sikrer dig en optimal filtrering samt en større støv akkumulering i filtret, med mindst muligt modstand i luftstrømmen. Det giver dit filter en længere levetid samt reducere strømforbruget til drift af anlægget.

 

M5 standardfilteret kan især anbefales til at monteres i udsugningssiden af dit anlæg, til at holde det fri for støv og snavs, og dermed sikre en længere levetid på anlægget. 
 

Hvis du ønsker et sundere indeklima i din bolig, anbefaler vi at du benytter vores pollenfilter i indsugningen. Det er her at luften udefra bliver filtreret inden det kommer ind i boligen. 

Vores F7 pollenfilter fjerner mange af de skadelige partikler der findes i luften udefra. Det kan fjerne selv de helt små pollenpartikler i sommerperioderne. 

 

Vi anbefaler at du efterser dine filtre jævnligt, gerne en gang om måneden. Standardfiltre som disse bør du udskifte omkring hver 3-4 måned, for at opnå den bedste filtrering med disse filtre.

 

Passer også til dit anlæg

Duka Villavent 300 Mini, Standard filter Pap

Varenummer: 1020670

225,00 DKK


keyboard_arrow_up
menu