Duka Villavent 300 Mini, Pollen filter

Varenummer: 1020671

StøvPollen

Passer til: Duka Villavent 300 Mini

check

  • brightness_1På lager
  • local_shipping7-14 dages levering

356,00 DKK

Specifikationer

Bredde (mm)180
Højde (mm)240
Dybde (mm)40
Filter klasseF7 - ISO 16890 EPM 1 >50%
Filter typeVEX MINI-PLEAT
Ramme materialePAP
Anbefalet levetid6 MONTHS

Beskrivelse

Pollenfilter der passer i dit Duka Villavent 400 mini ventilationsanlæg. Filteret er i dimensionerne: 180x240x40 mm, og passer dermed direkte ind i indsugningsside af dit anlæg. ​

Med et pollenfilter kan du mindske gener til fx pollenallergi, da filteret kan fjerne partikler så små som pollenpartikler. Vi kan derfor varmt anbefale denne filterløsning, hvis du eller en i din familie skulle lide af allergi. 

Filteret fjerner samtidig også andre skadelige finpartikler fra dit indeklima, og det kan derfor også anbefales at benytte et pollenfilter, i vinterperioderne og også selvom ingen i familien lider af allergi. 

Dit pollenfilter monteres i indsugningssiden, hvor luften udefra nemlig bliver filtreret inden det kommer ind i boligen, det er derfor altid i indsugningen du bør have et finfilter monteret. 

I udsugningen monteres gerne et standardfilter, da du på den måde kan holde dit anlæg fri for støv og snavs. På den måde sikrer du et ventilationsanlæg med mindre strømforbrug, som samtidig får en længere levetid.

Vi hos Filterhuset anbefaler at du efterser dine filtre én gang hver trejde måned, for at sikre at ingen af filtrene trænger til at blive udskiftet.
Dit pollenfilter bør du udskifte hver sjette måned, for at opnå en god filtrering af din bolig. Et standardfilter bør udskiftes hver tredje måned.

Passer også til dit anlæg

Duka Villavent 300 Mini, Pollen filter

Varenummer: 1020671

356,00 DKK


keyboard_arrow_up
menu