Filterhuset C-19 Mundbind med filterlomme (2 stk. GRÅ)

Varenummer: 1027125

  • 2-pak, Mundbind der kan vaskes og genbruges.
  • P2 filter købes separat.
  • Voksenstørrelse. One Size - med justerbare stropper bag øret
  • Kan vaskes ca. 100 gange ved 40-60°
  • brightness_1På lager
  • local_shipping7-14 dages levering

Fra 49,30 DKK

Pris pr. stk. v/1 stk.
52,70 DKK
Pris pr. stk. v/3 stk.
49,30 DKK

Specifikationer

Filter klasseSTOFMUNDBIND / VASKBAR
Filter typeSPECIAL
Anbefalet levetid4 HOURS

Beskrivelse

2-pak, Mundbind der kan vaskes og genbruges. P2 filter købes separat. Voksenstørrelse. One Size. Justerbare stropper bag ørene. Kan vaskes ca. 100 gange ved 40-60°. Diskret Filterhuset logo. 

Behagelig 2-lags mundbind med lomme til udskifteligt godkendt P2 filter. Filterhuset C-19 mundbindet er lavet i åndbart, blødt materiale, der sikrer en perfekt pasform. De fleksible materialer tilpasser sig ansigtet og er åndbare uden at være for tætte. De strækbare elastiske bånd er bløde kvalitetsmaterialer, der passer til dine ører, med mulighed for at justere størrelsen på stroppen bag øret
​Det udskiftelige P2 engangsfilter giver garanti for at C-19 mundbindet aldrig mister sin filtreringsevne. Ingen andre Tekstil mundbind kan med sikkerhed garanter filtreringsgraden efter vask og brug. Med denne tekstil maske overholder du vejledningen fra Statens Seruminstitut og Transport- og Boligministeriets krav om brug af mundbind i kollektiv transport.

Genanvendelige tekstil mundbind kan ikke i sig selv godkendes som værnemidler, da de kun effektivt beskytter andre mod dråbesmitte fra dig. Ønsker du at beskytte dig selv mod smitte fra andre, anbefaler vi, at du anvender vores udskiftelige engangs-P2-filter i C-19 Ansigtsmasken.

Filterhuset C-19 mundbindet lever altså ikke op til de medicinske standarder – og er dermed ikke et godkendt værnemiddel. Med samtidig brug af vores P2 godkendte filtermedie, vil du sikre at dit mundbind altid har samme høje filtrering af vira effektivt begrænser smittespredning. Filtret er ikke inkl. – købes separat her på siden.

Beskyt miljøet
Bruger du ofte kollektiv transport, ved du også, at de store mængder engangsmundbind er en belastning for miljøet. Ikke alene ligger de og flyder i gadebilledet, de bruger også unødige ressourcer. Et Stofmundbind gavner miljøet da det kun er filtret der skal skiftes, resten vaskes og genbruges. Et stofmundbind vil altid være mest miljørigtigt. Med vores udskiftelige filter, er det både sikkert og grønt at beskytte sig mod Covid-19, Corona og virus.

Beskyt dig selv
Filterhuset  anbefaler det genanvendelige Tekstil C-19 mundbind til alle, der ønsker en ansigtsmaske med høj komfort og åndbarhed. Med vores P2 filtermedie får du en behagelig og blød tekstil maske, der samtidig effektivt beskytter dig og din familie mod smittespredning  af Covid-19 og andre vira. Bemærk: selv med filter i masken, er kombinationen ikke et godkendt værnemiddel eller testet som sådanne.

Filterhuset udvikler og dokumenterer vores ansigtsmasker i samarbejde med Teknologisk Institut.

P2 Filter
Vores Dansk udviklede filtermedie er testet og certificeret i henhold til EN149 hos Force Technologies og har en klassificering som P2. Mundbind med klassen FFP2 anvender filtre af kvaliteten P2, men da FFP2 standarden går på hele masken, vil vores filtermedie derfor ikke kunne kaldes FFP2 men er af samme filtreringsklasse som det medie der anvendes i produktionen af et FFP2 mundbind. 

Filtret kan ikke vaskes eller genanvendes. Købes separat i pakker af 20 stk.

Vask og anvendelse
​C-19 stofmasken kan vaskes og genbruges. P2 filtermediet kan ikke genbruges og bør bortskaffes efter brug. Bruger du dagligt kollektiv transport, vil du have brug for mere end et mundbind. Derfor sælges C-19 Ansigtsmasken i sæt af to – så har du et i brug, mens det andet er til vask.

Det udskiftelige engangsfilter garantere dig at C-19 bindet aldrig mister sin filtreringsevne. Ingen andre Tekstil mundbind kan med sikkerhed garanter filtreringsgraden efter vask og brug.

C-19 mundbindet bør ikke bruges i mere end 4 sammenhængende timer. Har du helbredsmæssige problemer og eller andre vejrtrækningsproblemer, bør du konsultere egen læge.

Eget firma logo
Vi har også vores mundbind i flere farver uden logo på, som du har mulighed for at bestille til eventuelt firma. På den måde kan i printe eget logo på. 
Hvis du ønsker vores kvalitetsmundbind uden logo på, er du velkommen til at kontakte vores kundeservice, så laver vi en aftale. 

Passer også til dit anlæg

Filterhuset C-19 Mundbind med filterlomme (2 stk. GRÅ)

Varenummer: 1027125

Fra 49,30 DKK


keyboard_arrow_up
menu