Dantherm HRV5 Standardfilter sæt

Varenummer: 1020643

Støv

Passer til: Dantherm HRV 5

check

  • brightness_1På lager
  • local_shipping14-21 dages levering

306,25 DKK

Specifikationer

Bredde (mm)240 / 295
Højde (mm)300 / 400
Dybde (mm)48 / 48
Filter klasseSTANDARD G4/G4
Filter typeZ-LINE
Ramme materialePLAST
Anbefalet levetid3 MONTHS

Beskrivelse

Standard filter sæt til Dantherm HRV5 anlæg. Sættet består af 2 stk. standard filter til ind- og udsugning i dit anlæg. 

Alle vores filtre er produceret i henhold til Dantherm specifikationer og den gældende EU standard. Vi har vores egen produktion og eget lager i Farum, hvorfor du altid kan være sikker på, at det filter du modtager fra os er af høj kvalitet og passer ind i dit anlæg uden behov for tilpasning. 

Filtrets unikke opbygning af plisseret filtermedie i en stabil ramme, sikrer størst muligt filterareal i en ramme der har en tæt anlægsflade mod siderne i dit anlæg. Et stort filterareal sikrer optimal levetid for dit filter. 

Vores filtre er designet til at reducere energiforbruget til driften af dit anlæg, samtidig med at filtrets struktur giver en stor støvakkumulering og deraf følgende længere levetid for dit filter. 

Vi anbefaler altid, at du monterer et finere filter i indsugningssiden i dit ventilationsanlæg, for at sikre det sundeste og reneste indeklima - derfor består dette sæt af et fin- og grov filter, men du kan sagtens montere et standard grovfilter, hvis du blot ønsker at holde dit ventilationsanlæg kørende og fri for støv. 

Du bør skifte dit standard grovfilter hver tredje måned.

Passer også til dit anlæg

Dantherm HRV5 Standardfilter sæt

Varenummer: 1020643

306,25 DKK


keyboard_arrow_up