Dantherm HRV5 Pollenfilter sæt

Varenummer: 1020158

StøvPollen

Passer til: Dantherm HRV 5

check

  • brightness_1På lager
  • local_shipping14-21 dages levering

461,25 DKK

Specifikationer

Bredde (mm)295
Højde (mm)300
Dybde (mm)48
Filter klassePOLLEN G4/F7 EPM2,5
Filter typePOLLEN SÆT
Ramme materialePLAST
Anbefalet levetid6 MONTHS

Beskrivelse

Dette pollenfilter sæt passer til Dantherm HRV5 anlæg. 

Sættet består af: 1 stk standardfilter - dim.: 240x400x48 mm i filterklasse G4 til udsugningsluften. 1 stk Pollenfilter - dim.: 295x300x48 mm i filterklasse F7 til indblæsningsluften. 

Vores pollenfilter sæt består af to filtre - så får du filtre til et fuldt filterskifte i både ud- og indsugningen i dit Dantherm HRV5 ventilationsanlæg. 

Filterhuset anbefaler altid, at du monterer et finere filter i indsugningssiden i dit ventilationsanlæg - f.eks. vores pollenfilter, for at sikre det sundeste og reneste indeklima - derfor består dette sæt af et fin- og grov filter. 

Vores populære pollenfilter til Dantherm HRV5 filtrerer skadelige og generende partikler fra, som vores standard filter ikke kan filtrere fra. Standard filtret fjerner kun de store partikler - såsom synligt støv og snavs.

Derfor er det godt at montere et grovere filter til udsugningssiden i dit anlæg, for at holde ventilationsanlægget fri for støv og snavs. 

Der er ingen grund til at montere et finere filter på udsugningen, da luften kommer fra boligen og allerede er blevet filtreret. 

Vores filtre til Dantherm HRV5 ventilationsanlæg er produceret og udviklet i vores egen produktion i Danmark efter den gældende EU standard og Dantherms forskrifter - hvorfor du altid kan være sikker på, at filtre passer perfekt ind i dit Dantherm HRV5 anlæg uden behov for tilpasning. 

Da vi har egen produktion og lager i Farum, kan vi hurtigt kan producere og sende dine Dantherm HRV55 filtre, når dit behov opstår. 

Filterhuset anbefaler, at du skifter dit pollenfilter hver sjette måned og dit standard filter hver tredje måned. Husk at tjekke dine filtre løbende.

Passer også til dit anlæg

Dantherm HRV5 Pollenfilter sæt

Varenummer: 1020158

461,25 DKK


keyboard_arrow_up