Dantherm HCV5 Standardfilter sæt

Fra DKK 249,00
Pris pr. stk. v/1 stk.DKK 279,00
Pris pr. stk. v/4 stk.DKK 249,00
På lager
Varenummer:1020008
Standard filter sæt til Dantherm HCV 5 ventilationsanlæg.

Dette Dantherm HCV 5 standard filter  sæt består af:
2 stk. standard filter til ind- og udsugningssiden i dit anlæg.

Filterhusets sæt består af to filtre - så får du filtre til et fuldt filterskifte i både ud- og indsugningen i dit Dantherm HCV 5 anlæg.  Vi anbefaler at du skifter dine standard filtre hver tredje måned, men bor du i et område med høj forurening, bør du tjekke og skifte dine filtre hyppigere.

Vores standard filtre fjerner de store partikler - såsom synligt støv og snavs. Derfor er det godt at montere et grovere filter til udsugningssiden, for at holde ventilationsanlægget fri for støv og snavs.

Vi anbefaler altid, at du monterer et finere filter i indsugningssiden i dit ventilationsanlæg, for at sikre det sundeste og reneste indeklima - derfor består dette sæt af et fin- og grov filter, men du kan sagtens montere et standard grovfilter, hvis du blot ønsker at holde dit ventilationsanlæg kørende og fri for støv.

Vores filtre til Dantherm HCV 5 anlæg er produceret og udviklet i vores egen produktion efter den gældende EU standard og producentens forskrifter - hvorfor du altid kan være sikker på, at filtre passer perfekt ind i dit Dantherm HCV 5 anlæg uden behov for tilpasning. Da vi har egen produktion og lager i Farum, så vi hurtigt kan producere og sende dine Dantherm HCV 5 filtre, når dit behov opstår.