Dantherm HCV 5 Pollenfilter sæt

Fra DKK 312,50
Pris pr. stk. v/1 stk.DKK 399,00
Pris pr. stk. v/4 stk.DKK 312,50
På lager
Varenummer:1020011
Pollenfilter sæt til Dantherm HCV 5 ventilationsanlæg.

Dette Dantherm HCV 5 pollenfilter sæt består af:
1 stk standard filter til udsugningsluften.
1 stk pollenfilter til indblæsningsluften.

Filterhusets sæt består af to filtre - så får du filtre til et fuldt filterskifte i både ud- og indsugningen i dit Dantherm HCV 5 anlæg. Vi anbefaler altid, at du monterer et finere filter i indsugningssiden i dit ventilationsanlæg, for at sikre det sundeste og reneste indeklima - derfor består dette sæt af et fin- og grov filter.
Vores populære pollenfilter til Dantherm HCV 5 filtrerer skadelige partikler fra, som vores standard filter ikke kan filtrere fra. Standard filtret fjerner de store partikler - såsom synligt støv og snavs. Derfor er det godt at montere et grovere filter til udsugningssiden, for at holde ventilationsanlægget fri for støv og snavs. Der er ingen grund til at montere et finere filter på udsugningen, da luften kommer fra boligen og allerede er blevet filtreret.

Vores filtre til Dantherm HCV 5 anlæg er produceret og udviklet i vores egen produktion efter den gældende EU standard og producentens forskrifter - hvorfor du altid kan være sikker på, at filtre passer perfekt ind i dit Dantherm HCV 5 anlæg uden behov for tilpasning. Da vi har egen produktion og lager i Farum, så vi hurtigt kan producere og sende dine Dantherm HCV 5 filtre, når dit behov opstår.

Vi anbefaler, at du skifter dit pollenfilter hver sjette måned og dit standard filter hver tredje måned.