Dantherm HCV 3 Standardfilter sæt

Fra DKK 249,00
Pris pr. stk. v/1 stk.DKK 279,00
Pris pr. stk. v/4 stk.DKK 249,00
På lager
Varenummer:1020010
Standardfilter sæt til Dantherm HCV 3 og HCV 4. .

Sættet består af:Standard filter sæt til Dantherm HCV 3 og HCV 4 ventilationsanlæg.

Sættet består af:
2 stk. standard filter i filterklassen G4, som er vores grov filter.

Med to standard filtre kan du udføre et fuldt filterskifte i dit anlæg.Du skal nemlig bruge to filtre i dit Dantherm HCV 3 anlæg - ét til indsugningssiden og ét til udsugningssiden. Det er her luften kommer ind og ud af din bolig.

Vores standard filtre til Dantherm HCV 3  anlæg er produceret efter Dantherms specifikationer og forskrifter i vores egen produktion i Farum, hvorfor du altid kan være sikker på, at dine filtre passer ind i dit Dantherm HCV 3 anlæg - det er let og enkelt at skifte dit filter selv. Vores danske lager og produktion sikrer en hurtige levering, så du kan bestille og skifte filter, så snart behovet opstår i hjemmet.

Hvor ofte du skal skifte filter afhænger af miljøet i og omkring din bolig, men som udgangspunkt bør du skifte dine standard filtre hver tredje måned. Det er også vigtigt, at du aldrig støvsuger eller vaske dine filtre, da dette vil skade dit Dantherm HCV 3 filter og indeklimaet i din bolig mere end det gavner.

Filtre i filterklassen G4 tilhører grovfiltrene - dette er de filtre, der fjerner de synlige partikler, såsom støv og snavs. Disse filtre egner sig godt til at holde dit anlæg rent og velfungerende, hvorfor vi altid anbefaler, at du monterer et i udsugningssiden på dit Dantherm HCV 3 ventilationsanlæg.
Ønsker du derimod at forbedre indeklimaet i din bolig, bør du montere et finere filter i indsugningssiden på dit anlæg. Dette kunne f.eks. være vores populære pollenfilter sæt til Dantherm HCV 3.

2 stk standardfilter
Svarende til Dantherm varenummer: 63468

Produceret i henhold til Dantherm specifikationer og EN779:2012.

Filtrets unikke opbygning af plisseret filtermedie i en stabil plastikramme, sikrer størst muligt filterareal i en ramme der har en tæt anlægsflade mod siderne i dit anlæg. Et stort filter areal sikrer optimal levetid for dit filter. Vores filtre er designet til at reducere energiforbruget til driften af dit anlæg, samtidig med at filtrets struktur giver en stor støvakkumulering og heraf følgende længere levetid for dit filter.

Bemærk: Er du allergiker kan du skifte til et Pollenfiltersæt og herved minimere generne af pollen i din bolig.
Et pollenfilter passer direkte i dit anlæg uden behov for tilpasninger eller indregulering af anlægget