Dantherm HCV 3 Pollenfilter sæt

DKK 399,00
På lager
Varenummer:1020021
Pollenfilter sæt til Dantherm HCV 3 ventilationsanlæg.

Sættet består af:
1 stk. standard filter til udsugningsluften.
1 stk. pollenfilter til indblæsningsluften.

Med dette pollenfilter sæt får du filtre til et fuldt filterskifte i dit Dantherm HCV 3 anlæg. Vi anbefaler altid, at du monterer et finere filter i indblæsningssiden i dit ventilationsanlæg, for at sikre det sundeste og reneste indeklima. Vores populære pollenfilter til Dantherm HCV 3 filtrerer skadelige partikler fra, som vores standard filter ikke kan filtrere fra. Standard filtret fjerner de store partikler - såsom synligt støv og snavs. Derfor er det godt at montere et grovere filter til udsugningssiden, for at holde ventilationsanlægget fri for støv og snavs.

Vores filtre til Dantherm HCV 3 anlæg er produceret og udviklet i vores egen produktion i Farum efter den gældende EU standard og producentens forskrifter - hvorfor du altid kan være sikker på, at filtre passer perfekt ind i dit Dantherm HCV 3 anlæg uden behov for tilpasning. Da vi har egen produktion og lager, kan vi hurtigt producere og sende dine Dantherm HCV 3 filtre, når behovet opstår.

Hos Filterhuset går vi meget op i vores kunders indeklima - derfor producerer vi selv vores pollenfiltre og bruger filtermedie i høj kvalitet.

Vi anbefaler, at du skifter dit pollenfilter hver sjette måned og dit standard filter hver tredje måned.