Dantherm HCV5 Standardfilter sæt

Varenummer: 1020008

Støv

Passer til: Dantherm HCV 5

check

  • brightness_1På lager
  • local_shipping5 dages levering

249,00 DKKFra 224,10 DKK

Pris pr. stk. v/1 stk.
251,10 DKK
Pris pr. stk. v/4 stk.
224,10 DKK

Specifikationer

Bredde (mm)184
Højde (mm)434
Dybde (mm)48
Filter klasseM5 - ISO EPM 2,5 >40%
Filter typeSTANDARD SÆT
Ramme materialePLAST
Anbefalet levetid3 MONTHS

Beskrivelse

Standard filter sæt til Dantherm HCV 5 ventilationsanlæg. Dette Dantherm HCV 5 standard filter sæt består af: 2 stk. standard filter til ind- og udsugningssiden i dit anlæg. 

Filterhusets sæt består af to filtre - så får du filtre til et fuldt filterskifte i både ud- og indsugningen i dit Dantherm HCV 5 anlæg. 

Vi anbefaler at du skifter dine standard filtre hver tredje måned, men bor du i et område med høj forurening, bør du tjekke og skifte dine filtre hyppigere. 

Vores standard filtre fjerner de store partikler - såsom synligt støv og snavs. Derfor er det godt at montere et grovere filter til udsugningssiden, for at holde ventilationsanlægget fri for støv og snavs. 

Vi anbefaler altid, at du monterer et finere filter i indsugningssiden i dit ventilationsanlæg, for at sikre det sundeste og reneste indeklima. Du kan få et finere filter ved at benytte vores pollenfilter sæt i stedet for dette. 

Vores filtre til Dantherm HCV 5 anlæg er produceret og udviklet i vores egen produktion efter den gældende EU standard og producentens forskrifter - hvorfor du altid kan være sikker på, at filtre passer perfekt ind i dit Dantherm HCV 5 anlæg uden behov for tilpasning. 

Da vi har egen produktion og lager i Farum, så vi hurtigt kan producere og sende dine Dantherm HCV 5 filtre, når dit behov opstår.

Passer også til dit anlæg

Dantherm HCV5 Standardfilter sæt

Varenummer: 1020008

249,00 DKKFra 224,10 DKK


keyboard_arrow_up