Dantherm HCV5 SafeAir

Varenummer: 1025203

StøvPollenMikropartikler

Passer til: Dantherm HCV 5

check

  • brightness_1På lager
  • local_shipping3-8 dages levering

Fra 325,00 DKK

Pris pr. stk. v/1 stk.
383,75 DKK
Pris pr. stk. v/2 stk.
325,00 DKK
-+

Specifikationer

Bredde (mm)184
Højde (mm)434
Dybde (mm)48
Filter klasseF9 - ISO 16890 EPM 1 >75%
Filter typeVEX MINI-PLEAT
Ramme materialePLAST
Anbefalet levetid6 MONTHS

Beskrivelse

SafeAir filter til dit Dantherm HCV 5 ventilationsanlæg. SafeAir filteret er i filterklasse F9, som er den fineste inden for bolig filtrering på markedet lige nu. 

F9 SafeAir filtret fjerner effektivt mikropartikler fra forureningskilder såsom brændeovne, trafik, udstødningsgasser og industriel forurening. 

Bor du i nærheden af disse, anbefaler vi at du overvejer om et SafeAir filter er noget for dig. 

Med SafeAir vil du kunne give din familie og dig selv et bedre indeklima, der er sundere og renere end før. Filteret fjerner 63% af de skadelige partikler fra udefrakommende forureningskilder, til sammenligning vil et standard grovfilter kun fjerne ca. 10% af de skadelige partikler. 

Dit SafeAir filter monteres altid i indsugningssiden af dit ventilationsanlæg, som er der hvor luften udefra bliver filtreret inden den kommer ind i boligen. I udsugningen skal du montere et standardfilter som skal holde anlægget fri for støv og snavs. 

Vi anbefaler at du efterser dine filtre og ventilationsanlæg én gang hver tredje måned, for at sikre den bedste filtrering af din bolig. 

Standardfiltre bør udskiftes hver 3 måned. Dit SafeAir filter har en længere levetid, på helt op til 6 måneder. Herefter bør du udskifte filteret, for at så det sunde og rene indeklima det kan give dig.

Passer også til dit anlæg

Dantherm HCV5 SafeAir

Varenummer: 1025203

Fra 325,00 DKK

-+

keyboard_arrow_up
menu