Dantherm HCV 3 Standardfilter sæt

Varenummer: 1020010

Støv

Passer til: Dantherm HCV 3 & HVC 4

check

  • brightness_1På lager
  • local_shipping1 dags levering

Fra 249,00 DKK

Pris pr. stk. v/1 stk.
279,00 DKK
Pris pr. stk. v/4 stk.
249,00 DKK

Specifikationer

Bredde (mm)164
Højde (mm)289
Dybde (mm)48
Filter klassePOLLEN M5/F7 EPM2,5
Filter typeSTANDARD SÆT
Ramme materialePLAST
Anbefalet levetid3 MONTHS

Beskrivelse

Standardfilter sæt til Dantherm HCV 3 og HCV 4. 

Sættet består af: 2 stk. standard filter i filterklassen G4, som er vores grov filter. Med to standard filtre kan du udføre et fuldt filterskifte i dit anlæg.Du skal nemlig bruge to filtre i dit Dantherm HCV 3 anlæg - ét til indsugningssiden og ét til udsugningssiden. Det er her luften kommer ind og ud af din bolig. 

Vores standard filter anlæg er produceret efter Dantherms specifikationer og forskrifter i vores egen produktion i Farum, hvorfor du altid kan være sikker på, at dine filtre passer ind i dit Dantherm anlæg - det er let og enkelt at skifte dit filter selv. 

Vores danske lager og produktion sikrer en hurtige levering, så du kan bestille og skifte filter, så snart behovet opstår i hjemmet. Hvor ofte du skal skifte filter afhænger af miljøet i og omkring din bolig, men som udgangspunkt bør du skifte dine standard filtre hver tredje måned. 

Det er også vigtigt, at du aldrig støvsuger eller vaske dine filtre, da dette vil skade dit Dantherm filter og indeklimaet i din bolig mere end det gavner. Filtre i filterklassen G4 tilhører grovfiltrene - dette er de filtre, der fjerner de synlige partikler, såsom støv og snavs. 

Disse filtre egner sig godt til at holde dit anlæg rent og velfungerende, hvorfor vi altid anbefaler, at du monterer et i udsugningssiden på dit Dantherm ventilationsanlæg. 

Ønsker du derimod at forbedre indeklimaet i din bolig, bør du montere et finere filter i indsugningssiden på dit anlæg. Dette kunne f.eks. være vores populære pollenfilter sæt til Dantherm. 

Filtrets unikke opbygning af plisseret filtermedie i en stabil ramme, sikrer størst muligt filterareal i en ramme der har en tæt anlægsflade mod siderne i dit anlæg. Et stort filter areal sikrer optimal levetid for dit filter. 

Vores filtre er designet til at reducere energiforbruget til driften af dit anlæg, samtidig med at filtrets struktur giver en stor støvakkumulering og heraf følgende længere levetid for dit filter. 

Bemærk: Er du allergiker kan du skifte til et Pollenfiltersæt og herved minimere generne af pollen i din bolig. Et pollenfilter passer direkte i dit anlæg uden behov for tilpasninger eller indregulering af anlægget

Et standardfiltersæt som dette, bør blive udskiftet omkring hver 3 måned, for at opnå den største effekt med filtrene. 

Passer også til dit anlæg

Dantherm HCV 3 Standardfilter sæt

Varenummer: 1020010

Fra 249,00 DKK


keyboard_arrow_up