Dantherm HCV 3 Pollenfilter sæt

Varenummer: 1020021

StøvPollen

Passer til: Dantherm HCV 3 & HVC 4

check

  • brightness_1På lager
  • local_shipping1 dags levering

399,00 DKK

Specifikationer

Bredde (mm)164
Højde (mm)289
Dybde (mm)48
Filter klassePOLLEN M5/F7 EPM2,5
Filter typePOLLEN SÆT
Ramme materialePLAST
Anbefalet levetid6 MONTHS

Beskrivelse

Pollenfilter sæt til Dantherm HCV 3 ventilationsanlæg. Sættet består af: 1 stk. standard filter til udsugningsluften. 1 stk. pollenfilter til indblæsningsluften. 

Med dette pollenfilter sæt får du filtre til et fuldt filterskifte i dit Dantherm HCV 3 anlæg. Vi anbefaler altid, at du monterer et finere filter i indblæsningssiden i dit ventilationsanlæg, for at sikre det sundeste og reneste indeklima. 

Vores populære pollenfilter til Dantherm HCV 3 filtrerer skadelige partikler fra, som vores standard filter ikke kan filtrere fra. Standard filtret fjerner de store partikler - såsom synligt støv og snavs. 

Derfor er det godt at montere et grovere filter til udsugningssiden, for at holde ventilationsanlægget fri for støv og snavs. 

Vores filtre til Dantherm HCV 3 anlæg er produceret og udviklet i vores egen produktion i Farum efter den gældende EU standard og producentens forskrifter - hvorfor du altid kan være sikker på, at filtre passer perfekt ind i dit Dantherm HCV 3 anlæg uden behov for tilpasning. 

Da vi har egen produktion og lager, kan vi hurtigt producere og sende dine Dantherm HCV 3 filtre, når behovet opstår. Hos Filterhuset går vi meget op i vores kunders indeklima - derfor producerer vi selv vores pollenfiltre og bruger filtermedie i høj kvalitet. 

Vi anbefaler, at du skifter dit pollenfilter hver sjette måned og dit standard filter hver tredje måned.

Passer også til dit anlæg

Dantherm HCV 3 Pollenfilter sæt

Varenummer: 1020021

399,00 DKK


keyboard_arrow_up