Dantherm HCH 8 Standardfilter sæt

Varenummer: 1020020

Støv

Passer til: Dantherm HCH 8

check

  • brightness_1På lager
  • local_shipping1 dags levering

349,00 DKK

Specifikationer

Bredde209
Højde640
Dybde48
Filter klassePOLLEN M5/F7 EPM2,5
Filter typeSTANDARD SÆT
Ramme materialePLAST
Anbefalet levetid3 MONTHS

Beskrivelse

Standardfilter sæt til dit Dantherm HCH 8 ventilationsanlæg. Sættet indeholder to stk. M5 standardfiltre til at foretage et fuldt filterskift i dit anlæg. Du kan udskifte filtrene i både indsugningen og udsugningen med dette sæt. 

Et M5 filter fjerner støvpartikler såsom støv og snavs, både fra dig anlæg og indeklima. Samtidig fjerner det også større skadelige partikler som kommer ind i din bolig udefra. 

Du sikrer dermed et sundt indeklima for dig og din familie. Filtrets unikke struktur sikrer dig en optimal filtrering samt en større støv akkumulering i filtret, med mindst muligt modstand i luftstrømmen. 

Det giver dit filter en længere levetid samt reducere strømforbruget til drift af anlægget. Hvis du ønsker en finere filtrering af din bolig, kan vi anbefale vores pollenfiltersæt, som kan fjerne mange af de små skadelige partikler der findes i luften. 

Det kan især anbefales, hvis du eller en i husstanden lider af pollenallergi, da filteret også kan fjerne de helt små pollenpartikler. 

Vi anbefaler at du efterser dine filtre én gang hver tredje måned for at sikre deres fortsatte gode kvalitet og filtrering af dit indeklima. Standardfiltre bør du udskifte omkring hver 3-4 måned, for at få den bedste filtrering med disse filtre.

Passer også til dit anlæg

Dantherm HCH 8 Standardfilter sæt

Varenummer: 1020020

349,00 DKK


keyboard_arrow_up