Dantherm HCH 8 Pollenfilter sæt

Varenummer: 1020024

StøvPollen

Passer til: Dantherm HCH 8

check

  • brightness_1På lager
  • local_shipping1 dags levering

579,00 DKK

Specifikationer

Bredde209
Højde640
Dybde48
Filter klassePOLLEN M5/F7 EPM2,5
Filter typePOLLEN SÆT
Ramme materialePLAST
Anbefalet levetid6 MONTHS

Beskrivelse

F7 pollenfiltersæt til dit Dantherm HCH 8 ventilationsanlæg. Sættet består af: 1 stk standard filter til udsugningsluften. 1 stk Pollenfilter til indblæsningsluften. 

Pollenfilteret er i filterklasse F7, som er klasseringen for finfilter. Filteret kan dermed fjerne mange af de skadelige partikler der findes i luften. 

Vi kan især anbefale et pollenfilter, hvis du eller en i husstanden lider af pollenallergi, da det kan fjerne mange af de helt små pollenpartikler, og dermed mindske generne ved allergi. 

Pollenfilteret skal monteres i indsugningen, da det er her luften udefra bliver filtreret inden den kommer ind i boligen. Dit M5 standardfilter monteres i udsugningen, så det kan holde dit ventilationsanlæg fri fro støv og snavs. 

Filtrets unikke opbygning af plisseret filtermedie i en stabil ramme, sikrer størst muligt filterareal i en ramme der har en tæt anlægsflade mod siderne i dit anlæg. 

Et stort filter areal sikrer optimal levetid for dit filter. Vores filtre er designet til at reducere energiforbruget til driften af dit anlæg, samtidig med at filtrets struktur giver en stor støvakkumulering og heraf følgende længere levetid for dit filter. 

Vi anbefaler at du efterser dine filtre én gang hver tredje måned, for at sikre at ingen af filtrene trænger til at blive udskiftet, og dit anlæg fungerer korrekt. 

Dit standardfilter bør du udskifte omkring hver 3-4 måned. Dit pollenfilter har en lidt længere levetid på ca. 6 måneder, alt efter omgivelserne omkring din bolig, samt årstiden. 

Du bør udskifte filteret 1-2 gange årligt.

Passer også til dit anlæg

Dantherm HCH 8 Pollenfilter sæt

Varenummer: 1020024

579,00 DKK


keyboard_arrow_up