Dantherm HCC2 SafeAir filter

Varenummer: 1029011

StøvPollenMikropartikler

Passer til: Dantherm HCC 2 

check

OBS! Dette er et enkelt stk. filter - du skal bruge to filtre til et filterskift - husk at købe ét til filter til et fuldt filterskift. 

  • brightness_1På lager
  • local_shipping7-14 dages levering

399,00 DKK

Specifikationer

Bredde (mm)203
Højde (mm)220
Dybde (mm)48
Filter klasseF9 - ISO 16890 EPM 1 >75%
Filter typePANEL
Anbefalet levetid6 MONTHS

Beskrivelse

Dantherm HCC 2 SafeAir filter til dit ventilationsanlæg. 

Filteret er i filterklasse F9, som er den fineste indenfor bolig filtrering. 

F9 SafeAir filteret fjerner effektivt mikropartikler fra forureningskilder som brændeovne, trafik, udstødningsgasser og industriel forurening. 

Bor du i nærheden af disse, anbefaler vi at du overvejer om et SafeAir filter er noget du bør montere i dit ventilationsanlæg. Med SafeAir vil du kunne give din familie og dig selv et bedre indeklima, der er sundere og renere end før. 

Filteret fjerner omkring 63% af de skadelige partikler fra udefrakommende forureningskilder. Til sammenligning vil et standard grovfilter kun fjerne ca. 10% af de skadelige partikler. 

Dit SafeAir filter skal monteres i indsugningssiden af dit ventilationsanlæg, som er der luften udefra bliver filtreret inden den kommer ind i boligen. 

I udsugningen skal du monteres et Standardfilter som skal holde anlægget fri for støv og snavs. Vi anbefaler at du efterser dine filtre og ventilationsanlæg én gang hver tredje måned, for at sikre den bedste filtrering af din bolig. 

Standardfiltre bør udskiftes hver 3 måned. Dit SafeAir filter har en længere levetid, på helt op til 6 måneder. Herefter bør du udskifte filteret, for at så det sunde og rene indeklima det kan give dig.

Passer også til dit anlæg

Dantherm HCC2 SafeAir filter

Varenummer: 1029011

399,00 DKK


keyboard_arrow_up
menu