Danfoss W2 eller Dantherm HCV 5 Pollenfilter

Varenummer: 102128

StøvPollen

Passer til: ​Danfoss W2 & Dantherm HCV 5

check

OBS! Dette er et enkelt stk. filter - du skal bruge to filtre til et filterskift - husk også at købe et Standardfilter til din udsugning.

  • brightness_1På lager
  • local_shipping3-8 dages levering

308,00 DKK

Specifikationer

Bredde (mm)184
Højde (mm)434
Dybde (mm)48
Filter klasseF7 - ISO 16890 EPM 1 >50%
Filter typeVEX MINI-PLEAT
Ramme materialePLAST
Anbefalet levetid6 MONTHS

Beskrivelse

Dette pollenfilter passer i Danfoss W2 & Dantherm HCV 5 ventilationsanlæg. Husk der skal bruges 2 filtre i Dantherm anlæg - vi anbefaler altid at du monterer et standard filter i udsugningssiden på dit Dantherm HCV 5 anlæg, da dette vil holde dit anlæg fri for støv og snavs. 

Et pollenfilter har en finere filtreringsgrad end et standard filter. Derfor opfanger dette filter også de fine partikler, som kan være skadelige eller generende for dig og din familie. 

Dette kan f.eks. være de irriterende pollenpartikler, som generer om sommeren. Med dette filter vil du opleve, at det bliver lettere at opholde dig i din bolig - selvom du lider af allergi. 

Dette filter anvendes, hvis du ønsker at have en ekstra høj filtreringsgrad, så du får et sundt og rent indeklima. Pollenfilter monteres altid på indsugningssiden til friskluft - også kaldt indsugningssiden. Vi anbefaler, at du skifter dit pollenfilter hver sjette måned.

Passer også til dit anlæg

Danfoss W2 eller Dantherm HCV 5 Pollenfilter

Varenummer: 102128

308,00 DKK


keyboard_arrow_up
menu