Danfoss W1 Standardfilter sæt

Varenummer: 102519

Støv

Passer til: Danfoss W1

check

  • brightness_1På lager
  • local_shipping5 dages levering

279,00 DKK

Specifikationer

Bredde (mm)164
Højde (mm)289
Dybde (mm)48
Filter klasseM5 - ISO EPM 2,5 >40%
Filter typeSTANDARD SÆT
Ramme materialePLAST
Anbefalet levetid3 MONTHS

Beskrivelse

Standard filter sæt til Danfoss W1 ventilationsanlæg. Standard filter sættet består af: 2 stk. standard filter. Dim: 164x289x48 mm Dette standard filter sæt består af to filtre, så du har filtre til et fuldt filterskifte. 

Du skal nemlig bruge to filtre i dit Danfoss W1 anlæg - ét til indsugningssiden og ét til udsugningssiden. Filtre i filterklassen G4 tilhører grovfiltrene - dette er de filtre, der fjerner de synlige partikler, såsom støv og snavs. 

Disse filtre egner sig godt til at holde dit anlæg rent og velfungerende, hvorfor vi altid anbefaler, at du monterer et i udsugningssiden på dit Danfoss W1 ventilationsanlæg. Ønsker du derimod at forbedre indeklimaet i din bolig, bør du montere et finere filter i indsugningssiden på dit anlæg. 

Dette kunne f.eks. være vores populære pollenfilter sæt til Danfoss W1. Filtrenes unikke opbygning af plisseret filtermedie i en stabil ramme, sikrer størst muligt filterareal i en ramme der har en tæt anlægsflade mod siderne i dit anlæg. 

Et stort filterareal sikrer optimal levetid for dit filter. Vores Danfoss W1 filtre er designet til at reducere energiforbruget til driften af dit anlæg, samtidig med at filtrets struktur giver en stor støvakkumulering og heraf følgende længere levetid for dit filter. 

Vi anbefaler som udgangspunkt at du skifter dine standard filtre hver tredje måned, men bor du i nærheden af meget forurening bør du tjekke dine filtre ofte og muligvis skifte dem hyppigere.

Passer også til dit anlæg

Danfoss W1 Standardfilter sæt

Varenummer: 102519

279,00 DKK


keyboard_arrow_up